Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek olyan félénk a fiúknál?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy srác de nem merek oda menni s beszélni vele. A barátja mondta neki hogy tetszik nekem. De ő is szégyenlős ilyen téren. Mit tegyek?
2011. okt. 18. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
És én mit tegyek, hogy ne legyek olyan félénk a lányoknál? Megoldás: nem foglalkozom velük.:D 18F
2011. okt. 18. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Első válaszoló, te tudsz valamit. Biztos nem lehetsz nagy party face, de csípem a humorod!

Héjj kérdező!

Az gáz, ha két kuka kerül egymás mellé. Javaslom, hogy vigyél 2 kőbaltát, és felváltva csapkodjátok egymás fejét. Garantáltan rövid időn belül elmúlik a félénkség

F22

2011. okt. 18. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Első válaszolónak ment is a pont.

Kérdező, szerintem öltözz kihívóan, és állj vele szembe. Ne szólalj meg csak mosolyogj rá, és közben NÉZZ A SZEMÉBE.

Aztán másnap már egy "szia!" interakciós mondatszóval az ujjaid köré tudod csavarni.

Amúgy a félénkségednek mi az oka?

F22

2011. okt. 18. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát tényleg nem vagyok egy partifész, pontosan 1 szórakozóhelyet sem látogattam meg idáig(nem is tervezem a jövőben sem):D Mindig csak a motorozás, na az az igazi buli:)
2011. okt. 18. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az oka..e félek a szemébe nézni..meg a közlébe lenni
2011. okt. 18. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

mint a szerelmes csitri! :-)

akkor holnap vedd elő minden bátorságod, és keresd vele a szemkontaktust! ha van róla képed (facebook) akkor gyakorold rajta. és nézz a szemébe + mosolyodj el! talán kicsit félre is billentheted a fejed kérdőn, cserfesen.

2011. okt. 18. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
önbizalom ! Vedd lazán!
2011. okt. 18. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha félénk vagy a fiúknál próbáld ki a lányokat..

Első komment: Ha félénk vagy a lányoknál próbáld ki a fiúkat..

2011. dec. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!