Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó legyek vagy illedelmes?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"
A bunkót nem úgy értik szerintem, hogy porig alázod meg oltogatod a lányt. Csipkelődj, hülyéskedj, szekáld kicsit, de ne vidd túlzásba. A kettő keveréke a jó.
18L
ne legyél papucs!
ne legyél nagyképű!
illedelmes bunkó legyél .hehe
de komolyan a csajoknak vmiért azok a pasik kellenek akik látszólag szarnak a fejükre és nem törődnek velük.
Ez csak az elején lényeg aztán ne bunkózz vele :)
"Én inkább az a típus vagyok, aki kinyitja az ajtót a lány előtt és előreengedi őt.
Ha lenne autóm,még annak az ajtaját is kinyitnám. :)"
Hát itt hibádzik a dolog.
Elsőként szálljon csak ki szépen a lány a kocsiból és nyissa ki ő az ajtót (ez nagyon imponálni szokott nekik).
Ja és ha étterembe viszed nehogy kifizesd a számlát, mert akkor a nő önérzetébe gázolsz (azt hiszi majd h erre is alkalmatlannak találod, hogy egy vacsorát kifizessen)
Ami a legfontosabb, hogy ha mondd valami vicceset, akkor ne kezdj el idiótán röhögni, hogy höhöhöhö, hanem mondd azt, hogy: Hát ez qrca vicces volt bammeg, jobbat nem tudsz?
Hidd el, ujjad köré csavarod a csajt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!