Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó legyek vagy illedelmes?

Figyelt kérdés

Teljesen össze vagyok zavarodva.

Megkérdeztem pár ismerősömet,hogy csajozásnál miként viselkedjek. Az egyik tábor azt mondja,hogy legyek tahó,mert a jó fiúknak esélyük sincs. A másik oldal ezzel szemben az ellenkezőjét fújja: "Légy tisztelettudó'"

2011. szept. 8. 14:05
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem megy. Vagy az egyik,vagy a másik. Maradok udvarisa,hátha akad egy kétségbeesett lány.
2011. szept. 8. 15:15
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt, ha okos is vagy kicsikét. Ami a félreértelmezéseidet illeti. Udvariassággal azt sem lehet kompenzálni. Talán itt a baj.
2011. szept. 8. 15:21
 23/49 napietus ***** válasza:
az udvariasság jó. a jó neveltetésedet bizonyítod vele. DE: úgy legyél vele udvarias, mintha a keresztanyád lenne, vagy a lánytestvéred. tehát tartsd be az illemszabályokat, de ne nyáladz!
2011. szept. 8. 15:21
 24/49 A kérdező kommentje:
Tök mindegy,ha magasról sz*rnak rám. Paradox módon vágyom egy lányra,bár tudom,hogy nem kellek senkinek.
2011. szept. 8. 15:23
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Fél óra alatt hogy megkeseredtél.. :D

Ugyan már, egyszer fent egyszer lent. Mindenki megtalálja a megfelelőt előbb vagy utóbb.

2011. szept. 8. 15:26
 26/49 napietus ***** válasza:
100%
azt hittem tanácsért jöttél ide, nem nyavalyogni. na az tuti nem jön be a csajoknak...
2011. szept. 8. 15:27
 27/49 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem nyavajogni jöttem. Sz*rok rá,mit akarnak a csajok. B*sszák meg magukat az elvárásaikkal együtt. Úgysincs rendes köztük.
2011. szept. 8. 15:28
 28/49 A kérdező kommentje:
Ezek után ha lekeverek egy-két pofont a csajnak,egyből orgazmusa lesz. Legalábbis a javaslatok révén bennem kialakult kép alapján erre következtetek.
2011. szept. 8. 15:36
 29/49 napietus ***** válasza:

ez mot tudod milyen vol, mint a viccben, hogy "tudod mit, nyuszika, b@szd meg a talicskádat" :D:D:D:D

amúgy a bunkóság csak a bunkó lányoknak jön be, ha olyat akarsz, viselkedj úgy.

2011. szept. 8. 15:38
 30/49 A kérdező kommentje:
Evidens,hogy normális lányt szeretnék. De ha így kell viselkednem,önmagamat meghazdutolva,kell a fenének. Legalább nem kell folyton rettegnem,hogy mikor csal meg.
2011. szept. 8. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!