Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok, járnátok egy 18 éves fiúval?
Figyelt kérdés
Szeretek főzni, bár elég érdekes személyiségem van. Az az igazság, hogy az érettebb gondolkodású embereket szeretem, ezért lányokban is ez jön be, de külsőre meg a tőlem fiatalabb lányok jönnek be... :)
F/18
2011. szept. 1. 17:55
51/99 A kérdező kommentje:
Jol van nem irsz vissza nekem 8 L/15
Mire nem írok vissza? Vagy ez nem nekem szól?
2011. szept. 1. 19:14
52/99 anonim válasza:
mindketö én vagyok te hülye XDD :"D az én nevem X meg Y XD
53/99 A kérdező kommentje:
Ja bocs, akkor tényleg hülye vagyok :) És mire nem írok vissza?
2011. szept. 1. 19:17
54/99 anonim válasza:
mondom unatkoztanm és nem irta ki hogy irtál XD lol xdddddddd
55/99 anonim válasza:
Oké vissza olvastam és én is összezavarodtam sajátmamba xdd
56/99 A kérdező kommentje:
Na ugye? :) Amúgy most már tényleg kezdünk eltérni a témától. Szóval te járnál egy 18 éves fiúval, vagy nem? :)
2011. szept. 1. 19:20
57/99 anonim válasza:
hát nemtudom. lehet hogy te nem is 18 éves fiu vagy hanem 34 éves perverz férfi aki mindenkit megakar eröszakolni aki csak az utjába kerül xddd
58/99 anonim válasza:
bocsi de nem bizok meg vadidegenekbe :D mert akik közeláltak hozzám azokba is csalodnom kellet ...
59/99 A kérdező kommentje:
Tudtommal 18 éves fiú vagyok :D
Amúgy vadidegenekben én sem bízom meg, de ez elméleti kérdés volt, az itt leírtak alapján :)
2011. szept. 1. 19:30
60/99 A kérdező kommentje:
Amúgy a legjobb ismerőseid is vadidegenekből lettek, tehát ez ellen lehet tenni :)
2011. szept. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!