Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok, járnátok egy 18 éves fiúval?
Szeretek főzni, bár elég érdekes személyiségem van. Az az igazság, hogy az érettebb gondolkodású embereket szeretem, ezért lányokban is ez jön be, de külsőre meg a tőlem fiatalabb lányok jönnek be... :)
F/18
Szeretek főzni, bár elég érdekes személyiségem van.
Ennek tényleg qurva sok köze van egymáshoz :D:D:D:D:D
"EpicWin.Te meg megengednéd a lányodnak?"
Nem a kor számítana, ha nem egy kőbunkóról van szó, hanem tisztességesről, akkor megengedném. De ez a vele egyidősekre is igaz :)
"Ahogy a 14 éves KISLÁNYOK se arra hogy a te farkadon ugráljanak :)"
Senki sem arra VALÓ. Én nem tekintek tárgyként a lányokra. A 14 év csak az alsó véglet, azért ott nagyon ritka az aki nem ultragyerekes viselkedésű.
Én is mennék
SP voltam sziasztok!
"csak megakarod őket dugni !!! nem L/15"
Ez abszolút nem igaz. Egyébként szerintem pont hogy a 15 éves fiúk azok, akik csak meg akarják őket dugni... Ha nem hiszel nekem, tudok adni egy kérdés linket ahol van bemutatkozásom, de csak privátban küldeném el, mert ha ide belinkelném az nagyban változtatná a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!