Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is elbizonytalanítana,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is elbizonytalanítana, ha a párotok néha felhozná az exet?

Figyelt kérdés

Más fél éve vagyunk együtt, mielőtt összejöttünk 1 éve lett vége az exével csak 2,5 hónapig voltak együtt.

De mégis úgy érzem nagyobb nyomot hagyott benne, mint kellene. Pl. utólag rájöttem, hogy a kapcsolatunk elején még nézegette a közös CDjüket (közös képek), néha elkezd róla beszélni. A múltkor hallgatott egy számot, és még be is vallotta, hogy szomorú lett, mert a múlt jutott eszébe róla.

Emelett tudom, hogy szeret. De régebben még ezt is úgy moondta, hogy engem már jobban szeret, mint az exét. Szóval hozzá hasonlított.

Engem annyira elkeserít ez néha...

2009. ápr. 19. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

elhiszem,hogy elkeserít:(

kérdezd meg tőle,hogy mért hozza fel az exét..

beszéld meg vele,hogy neked ez nagyon rosszul esik,hogy állandóan hozzá hasonlít téged.

sok sikert

2009. ápr. 19. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy vagy lány?
2009. ápr. 19. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem is elkeserítene az biztos... sztem is beszéld meg vele
2009. ápr. 19. 10:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Lány vagyok! Már nagyon sokszor átbeszéltük az egészet. Valamikor már sírtam, annyira bántott ez az ügy.

Mindig próbál megnyugtatni, hogy neki már nem jelent semmit az ex, csak egy emlék.

2009. ápr. 19. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Már az elején biztos voltam benne, hogy lány vagy, ilyenen csak nők paráznak.
2009. ápr. 19. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te lennél a fiú, akkor más lenne a szitu, mert mondjuk a lányok jobban kötődnek pl. ahhoz a pasihoz, akinek a szüzességüket adták, nehezebben tudják elfelejteni. Azt viszont nem értem, egy fiú 2,5 hónap járás után miért kötődik annyira a lányhoz. Figyelj rá, nehogy esetleg megcsaljon az exszel. Kérdezd meg, mi az ami miatt képtelen elfelejteni, mi hagyott benne annyira mély nyomokat.
2009. ápr. 19. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elképzelhető, hogy amikor veled kapcsolatot kezdett, akkor még szerelmes volt a másik lányba. Biztosra veszem, hogy a lány hagyta ott őt, és ezért nehéz neki túl lenni rajta. A mostani kapcsolatomban is beszélgetünk előzőekről, de akkor nem olyan felhanggal, hogy ez meg az milyen jó volt, vagy hogy mennyire bántja mondjuk hogy a lány hogy bánt vele... ilyenről szó sincs. Tehát önmagában a felemlegetés nem ügy, viszont az tényleg elgondolkoztató, hogy azt mondja szomorú lesz ezért vagy azért...

Viszont volt egy korábbi barátom, akinél szintén néha szóba került az egyik régi kapcsolata, és láttam rajta, hogy fáj neki hogy annak vége lett. féltve őrzött például egy arcképes bögrét a csajról. hát azt hittem földhöz vágom. persze én lettem letolva, hogy hisztis vagyok (mellesleg nem hisztiztem csak megmondtam, hogy el kéne tenni a bögrét ha akarja hogy maradja... el is tette) Másfél évig tartott a kapcsolat, és a végén kiderült hogy tényleg nem volt oda értem annyira, úgyhogy már a bögrés szitunál le kellett volna lépnem.

Senki sem akar szamár lenni ló helyett.. ezért én arra jutottam, hogy ha érezhetően valami köztünk áll, hátrálok. Időt kérek, hogy gondlokodjunk, és nem mással akarok ismerkedni, de nem tekintem járásnak ami köztünk van, és találkozhatunk is, csak elbizonytalanodtam. Ez egyszer azóta bevált.

De egy biztos, magadban sírdogálni otthon nem szabad. Erre rájöttem :)

30/L

2009. ápr. 19. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó hozzászóló sztorija (a bögrés) nagyon durva:S:S

első voltam.

2009. ápr. 19. 11:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerintem azért kötődhet az exhez, mert ő volt az a lány akit először életében megszerett, előtte senkit sem tudott komolyabban megszeretni. Viszont ez a lány szinte ok nélkül kidobta, amikor azt hitte minden csodálatos.

Egyszer a kapcsolatunnkat is hozzá hasonlította, hogy olyan volt, mint most velem, minden annyira jó...:S

Abban nem kételkedek, hogy nagyon szeret engem, amúgy minden jó a kapcsolatunkban.

Tudom, hogy eszébe sem jutna vissza menni az exhez, ha nem lennék akkor sem. Szóval ilyen dolgoktól nem félek.

Csak nem tudom mennyire helyénvaló ez...

2009. ápr. 19. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Fuh ez sztem egy elég csúnya dolog, én soha nem csinálnék ilyet, még ha ilyenek is jutnának eszembe nem mondanám, hogy ne bántsam meg a páromat. Ezt neki is tudnia kéne és sztem próbáld meg elmondani neki, hogy ha nem hagyja ezt abba nem lesz jó vége mert ez tényleg baromi zavaró lehet, hiszen senki nem hall szívesen az előzőről, ez sztem a legtöbb embernek fájó téma, legalább is nekem igen... :-(
2009. ápr. 19. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!