Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is elbizonytalanítana,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is elbizonytalanítana, ha a párotok néha felhozná az exet?

Figyelt kérdés

Más fél éve vagyunk együtt, mielőtt összejöttünk 1 éve lett vége az exével csak 2,5 hónapig voltak együtt.

De mégis úgy érzem nagyobb nyomot hagyott benne, mint kellene. Pl. utólag rájöttem, hogy a kapcsolatunk elején még nézegette a közös CDjüket (közös képek), néha elkezd róla beszélni. A múltkor hallgatott egy számot, és még be is vallotta, hogy szomorú lett, mert a múlt jutott eszébe róla.

Emelett tudom, hogy szeret. De régebben még ezt is úgy moondta, hogy engem már jobban szeret, mint az exét. Szóval hozzá hasonlított.

Engem annyira elkeserít ez néha...

2009. ápr. 19. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudom milyen rossz érzés.Én is a plafonon vagyok olyankor mikor az exét emlegeti.Mert ő volt neki az első kapcsolata és annak a csajnak is a barátom volt az első.Már a bili alján csüngenek az idegeim mikor felhozza hogy én igy meg ugy hasonlítok rá. Hát sajnos ez egy rémálom a kapcsolatban.De ha majd már én se fogom bírni a dolgot azt fogom én is csinálni mint az előző válaszoló.Kilépek a kapcsolatból.
2009. ápr. 19. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!