Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalnál a szerelmedért?
Kedves ma 22:23 válaszoló!
Nincs nagyon közöd a kapcsolatomhoz de ha ennyire kíváncsi vagy akkor elárulom hogy részben stimmel amit mondtál. Első, és el jegyeztem. Gyerekeink persze még nincsenek. Ja és nem is értem hogy mért gondoltam azt hogy te öngyilkos leszel ami szerinted szerelmes hősiesség na de mindegy:D
20/F
Őőőő... És én hol írtam hogy nem halnék meg a szerelmemért? Csak nem mindegy milyen a szitu. pl ha kínoznának közben akkor lehet megtörnék, de az sem biztos. ha cigányok meg akarnák ölni a barátnőmet életem árán is meg próbálnám megmenteni. Én ilyet nem írtam hogy nem halnék meg érte. Én azt írtam hogy el lehet gondolkodni hogy kibírnád e ezt ami a filmben van a szerelmedért, meg még az hogy én öngyilkosságot nem követnék el ha a barátnőm elhagyna. De amúgy nem tudom mért kezdtél el engemet sértegetni. Én csak felhívtam valamire a figyelmet. Amúgy legalább nekem normális gondolkodású családom lesz, aki nem fogja majd azt hinni hogy az öngyilkosság szerelmes hősiesség...
20/F
Igazad van bocsánat! De én legalább nem hoztam fel ilyen ostoba példát mint amit te írtál "Egyik ismerősöm az ereit vagdosta felfele egy fiúárt!" Me ezt nagyon nem a szerelméért tette hanem mert túl gyenge volt és nem bírt tovább lépni. Szal ebben semmi Becsülendő nincs. Na de amúgy ezt a vitát mikor zárjuk le végre:D Gondolom te sem akarsz egész este fent lenni nem?:D
20/F
Azt a Grotesque genyót nehogy megnézze valaki! Elfeledni azonnal! Én bírom a fűrészt de az...értelme=0 és borzalmas is.
Válasz a kérdésre: fogalmam sincs. Azt mondanám igen, de ki tudja mit hozna ki belőlem egy veszélyhelyzet? Egy halál közeli élmény? Amúgy is elég félős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!