Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig küzdöttél a szerelmedért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig küzdöttél a szerelmedért?

Figyelt kérdés
Volt olyan eset, hogy nem kaptad meg akiért bármit oda adtál volna... akibe szerelmes voltál, de küzdöttél érte? Ha igen mennyi idő után adtad fel a küzdelmet vagy mióta tart?
2011. szept. 23. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
3 évig küzdöttem,megkaptam 3 hónapra,utána elhagyott.Megérte,komolyan.Mostmár próbálom elengedni,nem véletlenül jött össze olyan nehezen.
2011. szept. 23. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Volt h napokig, volt h hónapokig, volt h évekig. Csak egyvalami közös, h soha nem kaptam meg az illetőt, legalábbis a szívét. Meg is tanultam, h egy lányért sem érdemes küzdeni. Ha külsőre tetszel neki, akkor eleve nyert ügyed van, ha nem, akkor meg küzdhetsz ítéletnapig, úgyse szeret beléd.
2011. szept. 23. 14:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
semmit, spontán jött. azt írta honfoglalón, hogy ne lépjek ki és két nap múlva találkoztunk, azóta együtt vagyunk 4 éve 20L22F
2011. szept. 23. 17:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapig próbálkoztam, de nagyon esélyt sem kaptam. (nem kell neki barátnő) Szóval most adtam fel. Majd lesz jobb.. :)

20/L

2011. szept. 23. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
3 évig ismerkedtünk,de nem küzdöttünk egymásért..csak ö fiatalabb volt,és na..másfél éve együtt..:) 19f 16l
2011. szept. 28. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
(Szubjektív vélemény) Nem sokat küzdöttem vele, az elején nem tetszettem neki, de utána igen. Most szakított velem, még mindig szeretem, de nem fogok küzdeni érte, mert azt mondta, hogy vége. És szeretem úgy hogy belehalok, de el kell engednem sajnos. Tehát a konklúzió,nem érdemes hajtani a végén megbánt ha fiú/ha lány. Mint a befőttes gumi, a kapcsolatba mind a ketten húzzátok, és annak fáj aki végig tartja míg a másik elengedi. Bocsi a hosszáért, ne vegyétek nagyon figyelembe, mert most törött szívvel írtam. majdnem 4 évig voltunk együtt 20/F
2011. szept. 28. 21:27
 7/15 anonim válasza:
100%

6 évig. 14-től 20-ig. Hosszú volt és értelmetlen, de a maga perverz módján gyönyörű. Soha nem voltunk együtt, de egyszer, a végén megcsókoltam. Azt hiszem, azok között a pillanatok között lesz, amik leperegnek a szemem előtt mielőtt meghalok.

21/L

2011. szept. 28. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Majdnem 4 évig de nyáron eléggé összemelegedtünk a magunk módján ,most is elég fura a helyzet de totálisan de megérte mert nagyon szeretem!
2011. szept. 28. 22:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapig.. aztán feladtam, és összejöttem a nővérével. nagyon megbántam, mert azért adtam fel, mert azt hittem, hogy ő nem viszonozza az érzéseimet.. kiderült, hogy de, viszonozta.

a nővérével soha nem volt igazán jó, az első lány nem vált számomra közömbössé. nemrég szakítottunk, most mégrosszabb, mert úgymond "a két szék közé estem".. nincs képem odamenni az eredeti leányzóhoz.

2011. szept. 28. 22:59
 10/15 napietus ***** válasza:

sok mindenért küzdöttem már az életben. az esetek többségében sikerrel.

de pasiért pont nem...bocs...

29/N

2011. szept. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!