Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűzbe tennéd a kezedet a szerelmedért?
"Tűzbe tennéd a kezedet a szerelmedért?"
Ez egy nagyon jó kérdés! Azt hiszem az emberek többsége (amint látthattuk feljebb) egyböl igennek válaszol, de ha olyan helyzetbe kerülne hogy ezt végre is kellene hajtani azért megnézném hányan gondolják komolyan......!!!!!
Az Én saját véleményem az hogy nem...lehet hogy nem jol hangzik, de Én így gondolom. Szeretem a párom, meg teszek érte sok mindent, de annyira viszonzotnak nem érzem a kapcsolatomat, hogy meghaljak vagy tűzbe tegyem érte a kezemet! A szerelem egy nagyon tág fogalom....és sokan nincsenek tisztába a jelentésével......
22 L
hát én a barátnőmért tűzbe tettem a kezem :S
5 cigány el rabolta,egy oszlophoz kötötte körbe locsolták benzinnel majd meg gyújtották:S
súlyos égési sérülései voltak:s
én pont haza fele mentem már voltak ott segíteni és énis segítettem nem csak a kezem égett meg
de 2éve együtt vagyunk ez körülbelül 1éve és 2hónapja történt.
higgyétek el szörnyű volt:(
azóta is vannak ezzel kapcsolatba rossz álmaim
17/F
bocs a koromat meg a nememet lehagytam
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!