Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig küzdöttél a szerelmedért?
Figyelt kérdés
Volt olyan eset, hogy nem kaptad meg akiért bármit oda adtál volna... akibe szerelmes voltál, de küzdöttél érte? Ha igen mennyi idő után adtad fel a küzdelmet vagy mióta tart?2011. szept. 23. 13:35
11/15 anonim válasza:
1 év, és még most is küzdök ;(
16/L
12/15 anonim válasza:
Én a saját páromért küzdöttem évekig, hogy újra belémszeressen, aztán rájöttem, hogy csak kihasznál.De mire úgy nézett kia dolog h. sinen lennék én már kiszerettem belőle és szakítottunk. Így utólag úgy gondolom, hogy nem érte meg, mert nem voltam boldog reménykedtem, hogy egyszer az leszek vele.
13/15 anonim válasza:
Csak olyan dolgokért küzdök amiknél valami hasznos végkifejletre is van esély. Ahogy már írták hónapokig küzdeni azért hogy aztán két hét után a sárba tiporjanak? Kösz nem. Van jobb dolgom is.
34 ffi
14/15 anonim válasza:
Én most tartok két három évnél, de lassan feladom. Semmi értelme a nőkért küzdeni. Vagy egyáltalán beléjük szeretni. Minek? Hogy visszautasítsanak? Ahhoz értenek.
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
2011. szept. 29. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!