Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit küzdöttél egy lányért aki tetszett?
Figyelt kérdés
Pl. 1óra várakozás a kocsiban ülve hogy végre megérkezzen? 1hétig várni hogy végre szexeljen?
Vagy fél évig kellett győzködni hogy végre járjatok?
Vagy nincs is olyan hogy küzdés, ha lesz valami akkor az mindig simán megy, aki olyannak születik az megkapja azt aki tetszik, aki meg nem az sosem tudja elérni.
2010. ápr. 6. 22:35
1/26 anonim válasza:
2 hét várakozás a találkozásra...:D
2/26 anonim válasza:
1 hónapig naponta 4 óra skype, aztán jártunk ;)
3/26 anonim válasza:
Ha arról van szó hogy járni akarsz vele akkor azt tudom tanácsolni hogy, igen is küzdj...beszélgess vele sokat, találkozz vele, ha kell várj rá órákat kocsival de a legfontosabb önmagad legyél! Előbb utóbb meglesz az eredmény...
4/26 anonim válasza:
Sokat. bőven 10x annyit, mint itt eddig leírták.
5/26 A kérdező kommentje:
Én még nem láttam olyat aki sokat szenvedett volna mire megkaphatta álmai nőjét...
2010. ápr. 6. 22:42
6/26 anonim válasza:
kb három hét és mindennap tali a auliban
7/26 anonim válasza:
Én szenvedtem elég sokat csak az volt a vicces hogy rájöttem mennyire merev és buta és vége lett
8/26 anonim válasza:
Én másfél évet szenvedtem, küzdöttem érte. És három honap után azt mondta, h én soha nem fogok érte küzdeni(!!!), nem vagyok képes őt megtartani, és ha lelép, akkor nem fogok küzdeni, h visszaszerezzem. (Kemény mi??)
Így is lett. Belefáradtam, hogy küzdjek érte. Mert nem érte meg.
9/26 anonim válasza:
Most jelenleg rengeteget szenvedek soha nincs olyan hogy járnék avval a pasival aki viszont szeressen.Sokatsirok de nem tudom elfelejteni.Csak ne csinálná azt amit csinál velem
10/26 A kérdező kommentje:
Úgy látszik akiért szenvedni kell, azért fölösleges is...
2010. ápr. 6. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!