Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit küzdöttél egy lányért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit küzdöttél egy lányért aki tetszett?

Figyelt kérdés

Pl. 1óra várakozás a kocsiban ülve hogy végre megérkezzen? 1hétig várni hogy végre szexeljen?

Vagy fél évig kellett győzködni hogy végre járjatok?

Vagy nincs is olyan hogy küzdés, ha lesz valami akkor az mindig simán megy, aki olyannak születik az megkapja azt aki tetszik, aki meg nem az sosem tudja elérni.

2010. ápr. 6. 22:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Kb. másfél év, hogy összejöjjünk.

Én tudom, nincs olyan, hogy elérhetetlen.

2010. ápr. 6. 23:08
 12/26 A kérdező kommentje:

És a másfél év alatt nem volt senki más akivel összejött volna?

Fából vaskarika az elérhetetlen.

Csak az a baj, hogy sokszor még azt sem lehet tudni hogy elérhetetlen e az amiért küzdesz...

2010. ápr. 6. 23:22
 13/26 anonim ***** válasza:

nem igaz hozol egy farönköt én csinálok neked fából vaskarikát.

amúgy meg 2 és fel hónapja küzdök érte de csak azért mert van pasia és tényleg ha nagyon akarod semmi sem elérhetetlen és soha ne mond hogy SOHA.

2010. ápr. 6. 23:41
 14/26 A kérdező kommentje:

Akkor te biztos valami varázsló vagy, ha a fát vassá tudod alakítani, csak nem mindenkiből lesz varázsló, elég ritka dolog az ilyen.

Én is küzdöttem volna csajért, csak ha már a telót se veszi fel, akkor nem zaklathatom tovább.

Egy ponton túl már többet nem lehet tenni.

2010. ápr. 7. 00:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Értem több,mint két évet küzdöttek :)

Mert akkor még más barátom volt évek óta(aki egyb. kihasznált ,csalt stb.de én minden megbocsátottam neki ,mert nagyon szerettem).

És közbe ismertem meg a srácot.Több mint két évig közdött értem,a legjobb barátom lett csak ,hogy velem lehessen,mindig vigasztalt ha bántott a srác,állandóan az ő vállán sirtam.Ő meg nagyon szeretett végig.Aztán szép lassan belátatta velem,hogy akit szeretek csak kihasznál,és szép lassan beleszerettem a srácba,és végül szakitani tudtam azzal aki csak bántott.

És mostmár több,mint másfél éve vagyunk együtt boldogan,szerelemben:)Mindig mondja,hogy nem bánta meg,hogy ano ennyit küzdött értem.

Szóval van ilyen is :)

2010. ápr. 7. 00:40
 16/26 A kérdező kommentje:
Abban szerencséje volt a gyereknek, hogy álmai nője sírhatott a vállán, ez is ritka dolog.
2010. ápr. 7. 10:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát akivel, most együtt vok azért nem kellett sokat küzdenem. Sztm nem a megszerzés a nehéz összejönni össze lehet bárkivel egy bulin vagy máshol, ha lát benned vmit a csaj. Megtartani az a nehéz manapság, és nem azért mert nem tudsz a kedvében járni, hanem azért mert körülöttem pl. többen vannak szinglik mint kapcsolatban és a kapcsolat kötöttségekkel jár, az egyedüllét nem.Akkor azt csin amit akarsz. De ne kanyarodjunk el, küzdeni addig kell amíg van értelme, és amíg nem alázod meg magad, ha azon túl vag hagyni kell. Van 100 más csaj akivel összejöhetsz, akár akit még neis ismersz.
2010. ápr. 7. 11:07
 18/26 A kérdező kommentje:

Én megszerezni sem tudtam még olyat aki kellett volna és nagyon ritkán van helyettük más.

Ezért nem tudom, hogy megtartani milyen lenne.

2010. ápr. 7. 16:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Mi okod van ilyet kérdezni kedves kérdező? Ha leírnád a bajod, akkor lehet, hogy lenne valaki aki tudni hasznosat mondani így viszont, hogy mások "sikerét" kérdezed úgy nézel ki, mint aki már feladta, vagy nem érdekli az egész, pontosabban úgy tesz, mintha nem érdekelné,mert nem tudsz mit csinálni már. Vagy talán tévednék? Bocs, ha nyers voltam, de nagyobb esélyed van Rá, ha leírod a gondot. Bocsi, ha kissé nyers voltam.

Nekem szerencsém volt... Van :) Osztálytársamként (16 évese vagyunk) ismertem meg (volt barátja, akiről azt hitte szerette, de a barátja csak a testét szerette volna "szeretni"). Én mindezt akkor nem tudtam ilyen behatóan, csak beszélgettünk és nevettünk és egyszer csak észrevettem, hogy beleszerettem. Elég rendesen. És ő is belém. Amíg fél év ismerkedés után el nem hívtam végül, mindketten azt hittük, hogy a másik azt hiszi, hogy a másik csak a barátjának hiszi. Szép voll nagyon, és most is az :)

2010. ápr. 7. 19:04
 20/26 anonim ***** válasza:
2 hét a találkozásra... aztán 2,5 óra a koripályán. És persze nem jött el ;) itt is köszi xd 15F
2010. ápr. 7. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!