Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit küzdöttél egy lányért aki tetszett?
Pl. 1óra várakozás a kocsiban ülve hogy végre megérkezzen? 1hétig várni hogy végre szexeljen?
Vagy fél évig kellett győzködni hogy végre járjatok?
Vagy nincs is olyan hogy küzdés, ha lesz valami akkor az mindig simán megy, aki olyannak születik az megkapja azt aki tetszik, aki meg nem az sosem tudja elérni.
Látom úgy van, ahogy gondoltam,
sosem kellett az nagy pokoli küzdelem, hogy "jaj már alig bírtam, majdnem feladtam", és ahhoz is szerencse kell,
hogy egyáltalán küzdeni lehessen.
Aki sikeres az nem küzdelemmel érte azt el.
Igen, úgy van, nem tudok mit csinálni már, nem jutok egyről a kettőre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Végignéztem mind2 kérdésed.
Van benned hiba. Csak tudod ezt fölösleges keresned, mert benned nincs nagy hiba. Tényleg igaz az,hogy mindenkiben van hiba és épp ezért benned is és jó ez így, mert tökéletesnek se jó lenni. Ez biztos. Persze jól teszed, hogy törekedsz rá.
Nem tudom, hogy szoktál ismerkedni, de nagyon tudom ajánlani, hogy attól mert valakinél nem volt "első pillantásra valami bizsergés belül", attól még később fülig szerelmes tudsz lenni (ez tapasztalat). És ha van valaki tetszik, akkor ne úgy menj oda hozzá, vagy úgy állj neki a dolognak, szóval ne egyből úgy gondolj rá, mint a barátnődre, hanem mint valaki kedves emberre(nőre), akivel jól érzed magad. Ne görcsölj azon, hogy minél gyorsabban a barátnőd legyen. Nyugodtan, ne kapkodd el, de persze ismerd meg és jó ha megismerteted Magad is vele.
De ha nem megy és úgy érzed belebolondulsz, kezdj el egy hobbit, mint például zenélés. A zene igen szép dolog és hasznos. Én például klasszikus gitározok és gyönyörű darabok léteznek, amik meggyönyörködtetik az emberi szívet. Akár lányokét is, de nem ezért ajánlom elsősorban.
Viszonylag elég egyszerű darab a Rómeó és Júlia és gyönyörű (biztos több R&J is van, de nem tudom közelebbi címet mondani, de itt egy link ere gondoltam, csak persze 1 gitáron, de úgy is szép és nem olyan nehéz:) http://www.youtube.com/watch?v=9bE-jywy17U (javaslom, hogy legalább 30 másodpercet nézz meg belőle)
Bocsi de szerintem túlságosan is melankóliskusnak és negativ felfogásúnak tünsz... :S
Lehet élőben nem vagy az,de igy a válaszaid alapján eléggé annak tünsz.
19/L
Mindenki aki ezzel a "görcsöléssel" jön, nem tudom miért, 21 éves koromig semmit sem tettem hogy legyen barátnőm, így ez nem nevezhető görcsölésnek, akkor miért nem lett?
Amúgy sem tudom konkrétan mi is lenne maga a "görcsölés" tettekre lefordítva.
Nem gondolok arra aki tetszik mint a barátnőmre.
Azt nem tudom, hogy kibe lehetek fülig szerelmes, mindig csak sejteni tudom...
Végig is megnéztem, nem csak 30mp-et, szép az ilyesmi.
Ha elkezdenék zenélni mitől lenne jobb?
Volt hogy táncsuliba jártam, salsát tanultam...
Ez is tipikus, hogy amikor így leírom, hogy mi a bajom, mik történtek velem és mik a tapasztalataim, akkor akik olvassák nők (nem mindegyik), azok "melankóliskusnak és negativ felfogásúnak" ítélnek meg.
Ha vicceket írogatnék akkor biztos vidám és optimista embernek hinnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!