Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnál a szerelmedért?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 20:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennél jobban féltem az életemet,úgy hogy nem.
2011. aug. 27. 21:11
 12/37 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy megmenteném akár az életem árán is, de nem csak érte. Ha látnám, hogy egy nálam gyengébb embert meg tudnék menteni, addig segítenék neki, amíg a túlélési ösztön felül nem kerekedik. És persze családtagok és közeli barátok is a szerelmem szintjén állnak:D
2011. aug. 27. 21:13
 13/37 anonim ***** válasza:
67%
Aki meghalna, az még nem került olyan helyzetbe.
2011. aug. 27. 21:13
 14/37 anonim ***** válasza:
Igen én is félteném az életem szóval meghalnék az életemért.
2011. aug. 27. 21:24
 15/37 anonim ***** válasza:
41%

Na figyelem! Most mindenki játsza a hős szerelmest... Először is tegyetek meg nekem valamit aki azt mondta hogy meghalna. Nézzétek meg a Grotesque nevezetű filmet. Érdekes kép pont azt kérdezi meg a pártól hogy meghalna e a szerelméért. Akinek sikerül végignéznie a filmet az próbálja magát elképzelni a fiú, lány helyébe és utána válaszoljon megint! Ja a film 18+-os szal aki a fűrészt sem birta végig nézni az bele se nézzen. Csak szólok hogy ehez a filmhez képest a Fűrész sorozat gyerekmese.

20/F

2011. aug. 27. 21:30
 16/37 anonim ***** válasza:
34%
Na figyelj akkor 21:30-as szart se tudsz a szerelemről! Te még nem éltél át olyat amit más igen! Bekaphatod te kisp*cs, ha továbbra is azt hiszed senki nem halna meg valakiért!!! Egyik ismerősöm az ereit vagdosta felfele egy fiúárt! Én is képes voltam meghalni egy lányért és csak véletlen helyzet adta, hogy még itt vagyok. Nem érdekel mennyire írtam kedvesen, mert te csak itt okoskodsz egy hülye filmmel! Fogalmad sincs mi az hogy valakit szeretni te kis seggdugasz.
2011. aug. 27. 21:36
 17/37 anonim ***** válasza:
Egy nőért? Soha. Egyik se ér annyit!
2011. aug. 27. 21:40
 18/37 anonim ***** válasza:
71%

ma 21:36

Hát látom neked aztán szép szókincsed van:D Amúgy meg az ismerősöd aki vagdosta az erét az nem hős szerelmes hanem agyilag beteg és hülye. Nem azért de egy lány miatt öngyilkosság az elégé szánalmas, mert nem bírja magát túl tenni rajta, szal gyenge. Én nem tudom hogy értetted hogy majdnem meghaltál a szerelmedért de ha te is öngyilkos akartál lenni akkor nem kéne észt osztanod nekem pajti. Amúgy tudtad hogy a keresztény vallás szerint aki öngyilkos lesz az a pokolra jut? Nem véletlenül találták ki ezt...

20/F

2011. aug. 27. 21:44
 19/37 anonim ***** válasza:
Aki az ereit felvagdossa "valakiért" az beteg és nem hősszerelmes.
2011. aug. 27. 21:44
 20/37 anonim ***** válasza:
71%
Egy véleményen vagyunk utolsó válaszoló:D
2011. aug. 27. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!