Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meghalnál a szerelmedért ha ....

Meghalnál a szerelmedért ha . (Lentebb)?

Figyelt kérdés

tegyünk fel valami kerettörténet mondjuk egy emberfeletti lénnyel találkozol :D és ő felajánlja hogy meghalhatsz érte fájdalommentesen , cserébe neki nagyon boldog élete lesz

-Viszonzatlan , sose tudna szeretni téged , de te már több éve szereted mint még soha senkit

-Ha úgy döntesz meghalsz akkor neki nagyon boldog élete lesz , ha nem akkor csak átlagos

-Nem fog róla tudni hogy te tetted meg érte

2011. febr. 4. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De hujeseg egy kerdes,dehogy halak en meg senkiert.
2011. febr. 4. 11:54
 2/11 anonim válasza:
hülyeség!!!! Ugye?
2011. febr. 4. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Az emberek célja a boldogság. Azaz azt kérdezed, hogy boldog leszek-e ha én meghalok és ő boldog lesz?

Hülyeség, boldoggá lehet tenni másokat halál nélkül is.

Üdv.

2011. febr. 4. 12:04
 4/11 haggyámán ***** válasza:

Számomra az első ponton bukott el. Ha nem szeret, viszont én szeretem őt, akkor miért is kellene pontosan feláldoznom magam, hogy neki jó legyen? Ennyi erővel az első szembe jövő embert is írhattad volna, ugyanaz a kategória.

A második pont is gyenge lábakon áll. Ha az ő élete múlna rajta, akkor még talán. De így? Biztosan nem.

Az utolsó az még reális is, bár csak észrevenném, hogy ki tűnt el a barátaim közül.

2011. febr. 4. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy szerető férjem és egy négy hós kislányom.

Ha valaki azt mondja, hogy ha meghalok, nem kell egy minigarzonban élniük, és rettegniük a hóvégétől, csak két kérdésem lenne:

Elbúcsúzhatok-e?

Hol a nagybökő?

2011. febr. 4. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki viszonzatlan szerelemben a másik boldogságáért meghalna, az hülye.
2011. febr. 4. 13:08
 7/11 A kérdező kommentje:
hát akkor elég hülye vagyok :(
2011. febr. 4. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem szenvedéstől vagy haláltól menteném meg, nem.
2011. febr. 5. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem úgy hangzik, mint aki megérdemelné az önfeláldozást.
2011. febr. 5. 14:24
 10/11 anonim válasza:
Attól tartok hogy én pl. akkor a hülyék táborát szaporítom. Ha tényleg szeretnék valakit megtenném hogy feláldoznám érte magamat, persze nem csak azért hogy csak úgy boldog legyen.. hanem mondjuk ha az ő élete és az enyém között kellene döntenem, az övét választanám. Bár így belegondolva , ezt lehet bárkiért megtenném akiről úgy gondolom megérdemli hogy éljen...
2011. febr. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!