Meghalnál a szerelmedért ha . (Lentebb)?
tegyünk fel valami kerettörténet mondjuk egy emberfeletti lénnyel találkozol :D és ő felajánlja hogy meghalhatsz érte fájdalommentesen , cserébe neki nagyon boldog élete lesz
-Viszonzatlan , sose tudna szeretni téged , de te már több éve szereted mint még soha senkit
-Ha úgy döntesz meghalsz akkor neki nagyon boldog élete lesz , ha nem akkor csak átlagos
-Nem fog róla tudni hogy te tetted meg érte
Az emberek célja a boldogság. Azaz azt kérdezed, hogy boldog leszek-e ha én meghalok és ő boldog lesz?
Hülyeség, boldoggá lehet tenni másokat halál nélkül is.
Üdv.
Számomra az első ponton bukott el. Ha nem szeret, viszont én szeretem őt, akkor miért is kellene pontosan feláldoznom magam, hogy neki jó legyen? Ennyi erővel az első szembe jövő embert is írhattad volna, ugyanaz a kategória.
A második pont is gyenge lábakon áll. Ha az ő élete múlna rajta, akkor még talán. De így? Biztosan nem.
Az utolsó az még reális is, bár csak észrevenném, hogy ki tűnt el a barátaim közül.
Nekem van egy szerető férjem és egy négy hós kislányom.
Ha valaki azt mondja, hogy ha meghalok, nem kell egy minigarzonban élniük, és rettegniük a hóvégétől, csak két kérdésem lenne:
Elbúcsúzhatok-e?
Hol a nagybökő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!