Ha csak egyetlen dolgot (mondatot) mondhatnál most, és utána meghalnál, de azt a világ összes embere hallaná, mi lenne az?
"Csókoljátok meg a seggemet!"
Vagy, hogy klasszikust idézzek:
"Giliszta voltam, megdöglöttem; aláírás: Halott Giliszta; Utóirat: Dögöljetek meg ti is, hülye élők!" (Dolák-Saly Róbert)
dehát döglötten meg olyan unalmas... megszárad, megkeménykedik, és lehet vele írni a hóóóba
oké, jó válasz!:D
"dehát döglötten meg olyan unalmas... megszárad, megkeménykedik, és lehet vele írni a hóóóba"
Pontosan! :) :) :)
Elozo Lol.
En:
Isten uzeni jovoheten Apokalipszis! xD
"Ezennel köszönetet mondanék mélyen tisztelt tanáraimnak és csordaszellemben élő kortársaimnak, amiért igazságtalan eljárásaikkal, sztereotípiáikkal, generalizációikkal és intoleranciájukkal sikerült megkeseríteniük igencsak rövidre sikeredett életemet. Nyaljátok meg az aranyeres ánuszomat, k*csögök!"
Tudom, nem valami megható sorok, de így legalább megtudják/megtudnák, mit érzek/éreztem az ő jelenlétükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!