Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalnál a szerelmedért?
"ekaphatod te kisp*cs, ha továbbra is azt hiszed senki nem halna meg valakiért!!! Egyik ismerősöm az ereit vagdosta felfele egy fiúárt! Én is képes voltam meghalni egy lányért és csak véletlen helyzet adta, hogy még itt vagyok. Nem érdekel mennyire írtam kedvesen, mert te csak itt okoskodsz egy hülye filmmel! Fogalmad sincs mi az hogy valakit szeretni te kis seggdugasz."
Te kib.szott idióta vagy. Aki az ereit vagdossa másért, az nem normális. Ha pedig meghaltál, akkor hogy írsz most barom? Esetleg meghaltál volna. Bezzeg, aki élni akar, az meghal. Az ilyen nem normális, degenerált hozzáállás nem szerelem, hanem valami kóros elmebaj, amit szerencsére lehet kezelni. De szerencsére az evolúció kiszűri az ilyen életképtelen s.ggfejeket. Gondolom majd, ha elhagy a csajod, akkor bevágod a hisztit és azzal fenyegetőzöl, hogy felpattintod az ereidet, vagy a vonat alá veted magad. Menjél és nyírd is ki magad nyugodtan, de a szerelmet ne keverd már össze az idegbeteg őrjöngéssel.
Jó figyeljetek pl valaki le akarná lőni a barátnőmet akkor még szép hogy elé ugornék. Na de nem mindegy hogy milyen a szituáció. A filmet azért hoztam fel mert ott teljesen más szituáció van. Ilyen helyzetben még talán a legerősebb ember is megtörne. De nem fontos nekem hinni. Én csak felhoztam mert nekem ez a véleményem az egészről. Szal nem mindegy milyen a körülmény. Amúgy ami a filmben van igenis az a való életben is van sajnos. Csak felvázoltam hogy azért gondoljatok bele a helyzetbe na:D
20/F
Ja meg még annyit az öngyilkosságról hogy ilyenkor csak magatokra gondoltok. Szerintetek mi lenne a reakciójuk a családodnak, volt barátnődnek, haveroknak ha egyszer csak a kedves rendőr bácsi megjelenne és megmondaná nekik hogy öngyilkos lettél. Lehet gondolkodni kéne mielőtt elkezdenél osztani az eszet és játszani a hős szerelmest...
20/F
ma 22:04
oké amúgy elfogadom amit mondasz. Felőlem mondhatod nekem aztán mindegy. Ja és csak tudd hogy nem sikerült eltalálnod a barátnős utalást:D Ja és ha majd otthagy a barátnőd akkor majd közlöm a hozzád tartózóiddal hogy öngyilkos lettél. Úgyis rendőrnek tanulok.:D na neked is csá!
20/F
ma 22:07
Én emiatt nem tudok válaszolni erre a kérdésre. Hiszen ő is szeret, nem akar elveszíteni, és én sem őt. Nem tudom mit tennék.
"Ja és csak tudd hogy nem sikerült eltalálnod a barátnős utalást:D"
Csak azt ne mond, hogy első barátnőddel vagy akivel elvesztetted a szüzességed és a feleséged is már azóta, na meg gyerekek is vannak. Ha nem így van akkor bizony, hogy eltaláltam:D Olvasd vissza jobban. Aki rendőr akar lenni annak tudnia kéne értelmezni valamit:) És nem leszek öngyilkos te tahó! Érzéketlen vagy szóval tényleg jó leszel rendőrnek:) na de hogy bamba legyél:S az már negatív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!