Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a szakítás? Voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a szakítás? Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy nem tudnám leélni az életemet a barátommal, mert van néhány dolog, amiben nagyon nem illünk össze, ezért szakítottam vele. Ha a szívemre hallgatnék, nem tettem volna meg, de mivel tudom, hogy nem fogok hozzámenni, szakítottam. Voltatok már ilyen helyzetben?
2011. aug. 22. 09:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Úgy nem, ha ugyanúgy folytatódik minden, mert akkor lehet, hogy bírjátok még 1 hónapig vagy lehet évekig is de mindig ugyanide fogtok kilyukadni...hogy nem megy. Valamin változtatni kellene, neked is... neki is, ehhez meg az kell, hogy átbeszéljétek normálisan az egészet.
2011. aug. 22. 17:45
 22/25 A kérdező kommentje:
Jaa, nem úgy értem, tudta persze, hogy min kéne változtatnia, próbált is, csak azt nem érzékeltettem vele, hogy ennek szakítás is lehet a vége, szóval nem látta rajtam, hogy mennyire nem jó így. Azt mindig mondtam, hogy mik zavarnak. Ő is mondta nekem, hogy zavar, hogy tisztaságmániás vagyok, és hogy abszolút rugalmatlan, de soha nem lett ebből veszekedés, nem tudtam, hogy annyira rossz neki, mint amennyire nekem rossz, így egyikünk se törte magát annyira.
2011. aug. 22. 17:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát ezért kell a veszekedés...vagyis a vitatkozás. Nagyon tanulságos lehet...olyan dolgok derülhetnek ki a másikról, amiket addig nem is tudtál pl. hogy mik zavarják a másikat ill. h téged pontosan mi zavar...az ember sokszor nem tudja, mert csak azt érzi, hogy valami nem jó... Egy okos vitatkozásnak beszélgetés a vége...lehet hogy érdemes azért még 1 próbát tennetek...
2011. aug. 22. 18:04
 24/25 A kérdező kommentje:
Felhívtam tegnap, megbeszéltünk mindent, hogy ki mit fog máshogyan csinálni. Remélem még jó hosszú kapcsolat lesz belőle:)
2011. aug. 23. 13:15
 25/25 anonim ***** válasza:
NA az tök jó! :) Ezek szerint tényleg szeretitek egymást... ritka az ilyen, hogy nem adják fel, és az ellentétek ellenére küzdenek egymásért a felek. És azt ne felejtsd el, hogy ha sikerül összekovácsolódnotok, akkor nagy esély van rá, hogy nagyon sokáig együtt maradtok...hisz amit az ember nehezebben szerzett meg (a harmonikus kapcsolat) ahhoz jobban ragaszkodik is! Sok sikert! :)
2011. aug. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!