Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb kapcsolatban élők, mikor volt kb. az első kisebb veszekedés párotokkal? Illetve, voltatok szakítás közelében? Mennyi idő után?
Én 2 éve vagyok a párommal. Mindketten eléggé temperamentumosak vagyunk, és ebből adódóan vannak vitáink. Volt, hogy a tettlegességig fajult. Másnapra kialudtuk és kibékültünk :) (Nem volt olyan baltás-véres összecsapás azért :D) Volt, hogy szétmentünk, egyszer ő küldött el (másnap jött, nem birta) volt hogy én küldtem el (másnap jött, nem birta :D), ezektől eltekintve, sztem jól működik a kapcsolatunk :) A viták elkerülése érdekében inkább hallgatunk, és szeretkezünk :)
L/22
én fél év után voltam ugy, hogy elbizonytalanodtam, és a szakítást fontolgattam, de csak azért, mert gyanusan jo volt minden:)aztán kb másfél évig minden jo volt, kisebb nézeteltérések, utána veszekedések is jottek, miután átmentunk távkapcsolatba (addig napi szinten találkoztunk, ill. egy ideig egyutt laktunk), na 2,5 év után a párom volt krízísben miattam:).
3 évesek voltunk, amikor osszeházasodtunk, azota sajnos tobbszor veszekedtunk.
6 éve vagyunk egyutt, és átfutott az agyunkon, hogy talán mindkettonk nyugodtabb lenne, ha szétmennénk, de az is biztos, hogy nagyon szeretjuk egymást és nem tudnánk elmenni.csak nem tanulunk a saját hibáinkbol. remélem, tulleszunk ezen a problémás idoszakon is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!