Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a szakítás? Voltatok már így?
Apróságok, de egymás agyára mentünk. Most még elviselhető volt, de tudom, hogy csak romlott volna a helyzet.
Utálok az eszemre hallgatni:( Annyira rossz!!!
Az én barátom is elég pontatlan, vagyis inkább kiszámíthatatlan. Én meg precíz vagyok vagy legalábbis mindig törekszem rá, ha megígérek neki valamit akkor az biztos, hogy úgy is lesz...na ő nem ilyen. Ahogy esik úgy puffan, elég spontán az élete. Ez az a tulajdonsága, amihez a legnehezebben tudtam hozzászokni. AZtán egy idő után megértettem, hogy ez nem ellenem van (ezt ő is mindig mondta), hanem ő egyszerűen ilyen...aztán idővel ő is alkalmazkodott hozzám, és már én is türelmesebb vagyok hozzá. De nálunk emellett minden stimmel, sőt néha úgy gondolom, hogy jó is, hogy nem vagyunk egyformák, úgy unalmas lenne...így eg kiegészítjük egymást. Egyébként meg te érzed, hogy mi a helyes döntés, én úgy ítéltem meg, hogy érdemes folytatnunk, mert olyan értékei vannak a rossz tulajdonságai mellett, amelyek miatt érdemes volt harcolni a kapcsolatért... Ha ezt te nem érzed, akkor szerintem jobb volt szakítanod...
(24/l)
Köszönöm a válaszod:)
Én nagyon szeretem, mert nagyon jó ember, jóindulatú, nagyon jószívű, figyelmes, és nálam ezek a tulajdonságok többet érnek mindennél, ebbe szerettem bele. Külön-külön lehet, hogy tök jófejek vagyunk mindketten, de nem illünk egymáshoz. Biztosan talál majd egy lányt, akit nem vagy kevésbé fog zavarni a megbízhatatlansága, és én is biztosan fogok találni valakit, aki rám hasonlít jobban. A párválasztásnak nem az a lényege, hogy választasz, aztán kicsavarod önmagadat hozzá, hanem, hogy olyannal élsz együtt, aki úgy fogad el ahogy vagy, mert nem teljesen az ellentéted.
Hát igen, ezt nagyon jól mondtad :) Hogy elfogad olyannak, amilyen vagy és fordítva. Én sem azt mondtam, hogy meg kell változnia az embernek a másikért, hanem hogy alkalmazkodni, ha kell, akkor változtatni bizonyos dolgokon egy határig, amíg nem terhel meg annyira, hogy kifordulj önmagadból. Ezt hívják összecsiszolódásnak azt hiszem. :) De úgy látom te már végleg eldöntötted és nincsenek kételyek benned afelől, hogy helyesen döntöttél-e...:) Remélem megtalálod majd azt, aki illik hozzád! :)
(Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!