Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi ideig voltatok padlón, akkor, amikor TI kezdeményeztétek a szakítást?
Ez attól függ, hogy miért történt a szakítás. Ha azért mert már elmúltak az érzelmek, akkor nem tartott skáig kiheverni, viszonylag hamar túljutottam rajta.( 1-2 hét) Ilyenkor leginkább, csak a megszokás hiányzik....nem az érzelmek.
Más volt a helyzet, mikor úgy szakítottam, hogy még szerettem a fiút...csak nagyon megbántott....akkor elég sokáig 3-4 hónapig.
Mikor én kezdeményeztem a szakítást, egy percig sem voltam padlón, teljesen megkönnyebbültem.
Ami zavart a fiúban, hogy nem hagyott egyedül, moziba nem mehettem a saját bátyámmal és feszt sírva fakadt mindenen. Mikor szakítottam, úgy éreztem, végre kapok levegőt és boldog voltam.
(Ma már 5 éve párkapcsolatban élek azóta és jobbat el sem tudnék képzelni.)
25/N
Sosem bántam meg a szakítást,amit én kezdeményeztem.Hiszen indítékom volt rá bőven..szóval egy percig sem voltam padlón.
Bezzeg,amikor velem szakítottak..
..fél óra sírás,két év nyugtalanság,néha szomorúság,és hangulatváltozások..stresszelés,hogy lesz-e új kapcsolat..
..és lett..
csak ez meg nem jó,mert úgy menekültem bele az egyik kapcsolatból a másikba..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!