Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?
Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet2011. aug. 16. 22:39
81/95 A kérdező kommentje:
nyilt-titkok: g-vel kezdődik
2011. aug. 17. 01:18
82/95 anonim válasza:
Nem kaptam g-vel kezdődő mailcímű mailt.
83/95 A kérdező kommentje:
Ez durva. Hát én arra mentem rá, h. pribát e-mail az üzenet írójának. Akkor meg tudod esetleg itt adni, h. milyen e-mail címre írjak ? Vagy esetleg dobhatsz te is nekem egy privit.
2011. aug. 17. 01:32
84/95 anonim válasza:
könnyűvérű fiúcska vagy.Csak így ilyen könnyen odadobod magad minden nőnek egy kis szexért?? hát ez elég gáz
85/95 anonim válasza:
Na megkaptam, bár továbbra sem értem miről tudnánk beszélgetni.
86/95 B.angel válasza:
Kábé negyedik oldalig olvastam, amiket írtál és amiket írtak. Tudod, szánalmas vagy! Akkor is ha beteg vagy, mert szegény barátnődet bántod ezzel! Szánalmas az is, hogy nincs egy cseppnyi akaraterőd se! Ettől meg nem pasi vagy, hanem kisfiú! :) Azt ajánlom keress magadnak egy barátnőt, aki szereti a nyílt kapcsolatot, aztán azt b@szol, meg kúrsz akit akarsz. (Hogy tudod így hívni????? Basszus!!) Na mindegy! Pszichológus, de sűrgősen! És a csajszit, meg engedd el!
88/95 anonim válasza:
Ha hajlando vagy fizetni nekem 1x egy osszegben 100ropit akkor garantaltan megoldom hogy ne kelljen tobbe k*rvaznod! Nem vicc! Irj privatot ha erdekel a dolog!
89/95 anonim válasza:
Te hallod mekkora egy gerinctelen féreg vagy !
Ez már aztán tényleg beteges és undorító !
Nem lenne egyszerűbb barátnődnek elmondani az igényeidet és közösen megbeszélni melyiket fogadja el ő is ... egy próbált megérn . Ha ez nem felel meg akkor meg engedd el !
90/95 anonim válasza:
Jézus Úristen!
Ha ez tényleg igaz, hogy havi tízszer, azaz három naponta jársz k...-hoz, akkor alsó hangon is havi 60-70 000,ha nem 10 000 Ft-ba kerül. Ennyi pénzt kiadni, közben még barátnőd is van.
Lehet, egy darabig egyedük kellene élned és úgy menned a lányokhoz, azután pedig összejönnöd egy szexániás csajjal.
Abszolút nem vagyok szentfazék és férfi vagyok, de ez még nekem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!