Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet
2011. aug. 16. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
100%
ultramegagigahiperszuperfoximaxi gáz!
2011. aug. 16. 22:40
 2/95 anonim ***** válasza:

Hát elég gáz bátyja!

Tibor voltam.

3/95 anonim ***** válasza:
100%

te szemééééét,hogy van képed ilyet csinálni????????

te nem vagy férfi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

4/95 anonim válasza:
És engedi hogy mellette csináld? Nem zavarja vagy esetleg téged hogy előtte hajtod végre dicső tettedet?
2011. aug. 16. 22:42
 5/95 A kérdező kommentje:

Sztetek, h. reagálna a barátnőm, ha elmondanám ?

De amúgy most mit tegyek, függő vagyok, és a barátnőmet meg nem tudom egész nap kúrni, így is örülök, ha a napi egy alkalmat megadja nekem.

Meg egy prostit más élmény dugni, mint a barátnőmet... Szóval ezért nehéz leállni...

2011. aug. 16. 22:42
 6/95 anonim válasza:
100%
Tesó te beteg vagy, orvos látott már vagy azt is megkúrtad?O.o
2011. aug. 16. 22:43
 7/95 A kérdező kommentje:
A barátnőm nem tud a dologról, csak mostanság kezdett emiatt lelkiismeret furdalásom támadni...
2011. aug. 16. 22:44
 8/95 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon gáz! Nem tudom, ha elmondod neki, akkor tuti szakítani fog veled, de nem tarthatod titokban! Állandóan csald őt! És még szereted is! Le kell állnod! Önkielégíts, ha nem bírsz magaddal! 18/L
2011. aug. 16. 22:44
 9/95 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h. beteg lennék, egyszerűen csak hatalmas a szexuális étvágyam, és kíváncsi vagyok minden punci ízére...
2011. aug. 16. 22:45
 10/95 A kérdező kommentje:
Próbáltam önkielégítéssel, de nem adja az élményt... És ebédszünetben folyton ezen jár az eszem, úh. muszáj elugranom egy pillangóhoz egy numerára stresszoldás céljából...
2011. aug. 16. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!