Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet
2011. aug. 16. 22:39
 41/95 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:10

Köszi a tippeket. Rendes tőled.

A masztizást próbáltam már, de nem emeli meg annyira az adrenalinszintem, mint a kúrvázás... És ez nálam nem csak a kielégülésről szól, hanem az izgalomról, a tiltott gyümölcsről, a fülledt erotikáról, a meglepetésektől, ezt pedig egy maszti nem tudja megadni.

A sportot is próbálta, pl. gyúrást is, de azzal meg az a baj, h. gyúrás után mindig rájövök, h tök jó a testem, és késztetést érzek, h. azt egy prostinak odaadjam használatra. Szóval olyankor abban, hiszek, h. amellett, h. fizetek a prostinak , ő is élvezi a testemet.

gondoltam rá, h. elmegyek pszichológushoz, ,de nem igen találtam megbízható szakembert e területen, kuruzslókhoz meg nem akarok járni...

2011. aug. 16. 23:16
 42/95 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:15

Köszi a választ! A barátnőmmel meg is van a szerelmes szex, de pl. őt már a 69 is riasztja, durvább dolgokkal elő sem mererk jönni, pedig nincsenek nagyon extra kívánságaim, azt elhiheted. És ez csak egyfajta szex vele, engem pedig a változatosság gyönyörködtet. Lázba, hoz az, hogy más lányoknak is megadjam azt, ami jár...

2011. aug. 16. 23:19
 43/95 anonim ***** válasza:
akkor sztem ne gyúrj, hanem teniszezz, vagy kosarazz, és ne nézz tükörbe! :D Am meg milyen gyakran szoktad a csajoddal csinálni?
2011. aug. 16. 23:20
 44/95 A kérdező kommentje:

Heti 3 legrosszabb esetben...

De ha szerencsés vagyok, akkor minden nap. Csak nem akarom erőltetni, mert van, h. neki is sok dolga van, és fáradt.

Azt meg amúgy sem élvezem, ha csak én élvezem :)

2011. aug. 16. 23:25
 45/95 anonim ***** válasza:
be tudsz linkelni egy képet magadról? bocsi, csak kíváncsi vok, hogy hogyan nézel ki.. nem muszáj, ha nem akarod..
2011. aug. 16. 23:26
 46/95 anonim ***** válasza:
100%

Szakemberek a művészetterápiát ajánlják. Én meg tarkón lövést...

B+ fogod te, hogy mennyi kárt okozol a barátnődnek és a társadalomnak?

Elveszed az idejét, esélyét, hogy olyat találjon aki meg is becsüli. Ezért érdemes ribinek lenni, ezért akarok szilikonoztatni, ezért nevetséges ha valaki ezzel ha szeret dumával jön, ezért nem hiszi el egy normális lány se, hogy léteznek még rendes férfiak, és ezért mennek tönkre lelkileg a rendes lányok. Ezért kénytelen az összes lány ribanc bőrbe bújni, aki nem így tesz, az így jár, mint a "barátnőd". Szégyen, hogy más őszintén örülne egy barátnőnek és neki nincs, te meg lealázod a nőiességét és még emberileg is. Lassan már a pszichiátrián lesznek csak rendesek, mert képtelenség ezt elviselni ép ésszel ami itt folyik!... Őszintén remélem, hogy visszakapod ezt az élettől amilyen károkat okoztál! Azt még jobban remélem, hogy a barátnődtől kapod ezt vissza....

20/l

2011. aug. 16. 23:26
 47/95 anonim ***** válasza:
100%

"Szakemberek a művészetterápiát ajánlják. Én meg tarkón lövést... "

Ez tetszett :D

2011. aug. 16. 23:28
 48/95 A kérdező kommentje:

Kedves előző, elhiheted, nem szándékosan csinálom a dolgot, a barátnőm lenne az utolsó, akinek ártanék... Nagyon fontos ő nekem. Csak sokszor olyan mintha két énem lenne: az egyik nagyon szereti, elhatározza, hogy figyel rá, aztán másnap mikor nem bírok koncentrálni a munkámra, mert szexelnem kell, akkor hirtelen felrúgom az előző napi elhatározásomat.

Amúgy kedves előző, neked volt valamilyen hasonló csalódásod, hogy ennyire indulatossá tett a kérdés ???

2011. aug. 16. 23:31
 49/95 anonim ***** válasza:
Vannak erre taoista módszerek, hogy hogyan lehet szexuális energiát kreatív energiává, életerővé alakítani. Szerintem ez lehet az utolsó esélyed. Barátnődnek meg mondj el mindent. Megtenni volt képed akkor őszintének lenni is legyen.
2011. aug. 16. 23:32
 50/95 A kérdező kommentje:
Mármint a 20/L-ra gondoltam, nem a Tibire:)
2011. aug. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!