Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?
Elmondani is van kedvem, nem vagyok az a beszari típus, ezt elhiheted, csak nem akarom, h. olyan döntést hozzon büszekségből és hirtelen felindulásból, ami egyikünknek sem lesz jó...
Mert most érted, lehet, h. 1 év múlvára sikerül leállnom vhogy a dologgal, és életünk végéig boldogan élünk mintha mi sem történ volna, de ő meg a büszkesége miatt ezt nem kockáztatja meg...
20/L:
Azt megkérdezhetm, h. van vmilyen oka annak, h. nincs barátod ?
Mire gondolsz ? Egyébként nem hinném.
De előző kérdésemre válaszolsz ?
A legfontosabb
1. Szakíts a barátnőddel.
2. ha ő tényleg finom lelkületű, semmi szüksége rá hogy az orrára kösd hogy "mivel ő olyan kis cukimuki (avagy nem is tekintesz rá igazán nőként)", muszáj volt megcsalnod fűvel fával. Kegyetlenül megalázó... Eddig is jól leplezted a kurv@zást, szakítóknak sem lesz olyan nehéz kitalálni valamit.
És nem, akárhányszor írod le, hogy szereted, ez nem igaz. Legfeljebb csak barátként, esetleg arról van szó, hogy már megszoktad, vagy egyszerűen csak ő a "vésztartalék".
+ Kérdés: Te...én nem vagyok kimondottan mély érzésű, a legtöbb perverziót is tolerálom, amíg az épelméjűség határit súrolja, de egy prosti kinyalása az...az...
Mégis miféle gyerekkori trauma ért, hogy ilyesmire vetemedj? Vagy csak arról van szó, hogy a biológia tankönyvben átugrottad a "Szexuális úton terjedő betegségek részt?" o.O (mindenféle gúny nélkül kérdezem)
Azért szerintem menj csak el egy endokrinológushoz, hátha tud valami gyógynövényt, gyógyszert, egyéb qrva mentes terápiát.
Azért nem volt barátom mert nem vagyok ribi, meg azért is mert nincs önbizalmam ismerkedni az ilyen lányok miatt. -.- :D
Na csak nem akarsz engem is megdugni? Nem tudom mi beszélnivalónk lenne egymással, de ha akarsz írj. Msnre úgyse veszlek fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!