Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet
2011. aug. 16. 22:39
 61/95 anonim ***** válasza:
nyilt-titok :D nagyon vicces vagy :D "csak nem akarsz engem is megdugni?" :DD jó a humorod! :D
2011. aug. 17. 00:01
 62/95 A kérdező kommentje:
nyilt-titok, írtam privit, majd válaszolj !
2011. aug. 17. 00:05
 63/95 anonim ***** válasza:
kérdező: lehet, hogy ez hülyén fog hangzani, de hogyan nézted meg a blogját?
2011. aug. 17. 00:09
 64/95 anonim ***** válasza:
Gondolom beírta a keresőbe. :) Csak nem fért ki teljesen a blogspot.
2011. aug. 17. 00:10
 65/95 anonim ***** válasza:
jajj köszi, már azt hittem, hogy itt ezen az oldalon meg lehet nézni. nagyon szép a blogod :)))
2011. aug. 17. 00:12
 66/95 anonim ***** válasza:

Nem volt türelmem végigolvasni az egészet, és fogalmam sincs, hogy a barátnőd hogy reagálna, de miután elolvastam a kérdést, rögtön ez a Family Guy részlet ugrott be, azt hiszem, talán véleménynek megfelel :D

http://www.youtube.com/watch?v=4eYSpIz2FjU

A blogos csajhoz meg sok szerencsét! ;D

További szép estét!

F/19

2011. aug. 17. 00:16
 67/95 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:15

Hát ez hatalmas, értékelem a csiszolt humorod, még akkor is, ha nem sokat segítettél a problémámon.

De asszem egy orgazmussal kevesebbre van szükségem a héten olyan jót nevettem :)

2011. aug. 17. 00:20
 68/95 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!

nekem meg ez jutott eszembe: [link]

Amúgy nem hiszem, hogy tényleg lélekből szeretnéd a barátnődet, mert ha így lenne nem lenne fontosabb a farkad/kielégülésed, mint (Ő) az, hogy ne bántsd meg. Egyszerűen nem tudnád megtenni vagy rosszul lennél tőle.

2011. aug. 17. 00:21
 69/95 A kérdező kommentje:
nyilt-titok, a privimre fogsz válaszolni ?
2011. aug. 17. 00:45
 70/95 A kérdező kommentje:
Jah, bocsánat, a 19/F videója tetszett, asszem rossz időpontot másoltam be a válaszhoz :)
2011. aug. 17. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!