Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet
2011. aug. 16. 22:39
 71/95 anonim ***** válasza:

Igen, gáz. Én is megkívánok nőket a barátnőmön kívül is, az ember néha el is játszik a gondolattal, de gondolat szinten is marad a dolog. Egyik kollégám tudja, hogy ha iszik, akkor nem bír magával, de megoldja úgy, hogy tartja a mértéket, ha nők körében van a felesége nélkül.

Egyébként az NLC-n van szexuálpszichológus, őt sokan dícsérik.

Sz. Mikus Edit a neve, szmikus.hu oldalon megtalálod az elérhetőségeit. Az NLC-n ingyen segít, de amit prostira költesz, az itt is elfér.

Mondjuk nekem fake-ne tűnik, amit írsz, de lehet, hogy csak paranoiás vagyok.

25/F.

25/F

2011. aug. 17. 00:53
 72/95 A kérdező kommentje:
Amúgy paranoias vagy, mert tényleg nem fake. Ez tényleg egy olyan függősége nekem, mint az alkohol másoknak. Akár még elvonási tüneteim is vannak, amik pl. fursztráltságban, ingerlékenységben mutatkoznak meg, vagy h. egyáltalán nem bírom csinálni a munkám. Szóval tényleg komoly a dolog, és szeretnék javítani magamon.
2011. aug. 17. 00:57
 73/95 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelzi, hogy írtál volna.
2011. aug. 17. 01:02
 74/95 anonim ***** válasza:
0%
haha nagy arc vagy kérdező XD így kell ezt csinálni, ne foglalkozz a sok erkölcsi p*csával, döngess annyi csajt amennyit lehet :D éljenek a discós ribik meg a prostik! :)
2011. aug. 17. 01:04
 75/95 anonim ***** válasza:
-.- ezt nem hiszem el.
2011. aug. 17. 01:07
 76/95 anonim ***** válasza:

Akkor keresd meg a szakértőt, akit írtam, nekem más, sokkal apróbb gondom volt, abban tudott segíteni egy levéllel is.

Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy a barátnőm tudja is, hogy megnézek más lányokat, és nincs is baja vele. "hűséget fogadtam, nem vakságot". Illetve még hűséget sem, de ahhoz azért tartom magam :)

És súlyos vád, de nem érdemelsz meg egy ilyen lányt. Mondd el neki az igazat, megérdemli az őszinteséget. Lehet, hogy jobban venné ki magát, ha egy hónap sikeres önmegtartóztatás után mondanád neki, de az nem hiszem, hogy összejön. A másik, talán működő megoldás, hogy nem hagysz magadnak lehetőséget (pl elkezdesz hazajárni ebédelni, vagy elintézed, hogy ne legyen annyi ebédidőd, esetleg, mikor nagyon nem bírd, többször egymás után önkielégítesz, akkor a kedves hölgynél már menni sem fog.

Amellett, az, hogy büszkén mondod, hogy már két időpontod van a hétre, semmi esetre sem jó. Ha még az lenne, hogy hirtelen felindulásból felkapod a telefont, és elindulsz, az se elfogadható, de még mindig jobb, mint amikor előre tervezve csalod meg a párodat.

Egyébként olvastasd el vele a kérdést/válaszokat, meg fogod tudni a véleményét "kockázat nélkül", csak utána merd felvállalni, hogy Te voltál a kérdező.

25/F, aki az előbb is.

2011. aug. 17. 01:08
 77/95 anonim ***** válasza:
01:04 ezaz bátorítsd! -.-
2011. aug. 17. 01:08
 78/95 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen betűvel kezdődik a mailcímed amivel írtál? Csak, hogy nem írt-e más is esetleg...
2011. aug. 17. 01:14
 79/95 anonim ***** válasza:
Miért ne bátorítanám? Jól csinálja amit csinál :)
2011. aug. 17. 01:15
 80/95 A kérdező kommentje:
nyilt-titkok, írtam újat, megkaptad ?
2011. aug. 17. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!