Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a barátnőm mellett prostikhoz járok?

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő vagyok, és nem tudok leállni, bár a barátnőm nagyon szeretem. Havonta olyan tízszer megyek prostikhoz, mindig máshoz. Mi a véleményetek erről ? Nagyon gáz ? Sztetek el kéne mondjam a barátnőmnek, vagy inkább tartsam titokban ?Kort és nemet is légyszi ! Ja és csak normális válaszokat , ha lehet
2011. aug. 16. 22:39
 31/95 A kérdező kommentje:
Csak így meg nem tudom mi legyen, ,mert bármennyit is gondolkodok rajta, arra jövök rá, h. a barátnőm nem annyira basznivaló, mint a ribik. De őt ennek ellenére is nagyon szeretem. Mert olyan kis cuki...
2011. aug. 16. 23:02
 32/95 anonim ***** válasza:

Komolyan még jó hogy nem találod azt is ki még ,hogy vér helyet ondó folyik az ereidben!

Most legszívesebben olyat írtam volna rád, hogy azt később magam is megbántam volna.

Hogy lehetsz ilyen?

Egyébként meg ha valóban szeretnéd nem tennéd ezt vele.

Szóval ha egy kicsit is úgy érzed, hogy a bnőd többet érdemel, akkor mondd el neki és szakíts vele.+ pszichológust is ajánlok neked.

33/95 anonim ***** válasza:
te mit szólnál, ha a párod ugyanezt csinálná? a másik meg az akaraterő! És az nem normális, ha nem elég a napi szex mennyiség. szerintem (és ezt most komolyan mondom) menj el orvoshoz. hátha csillapítani lehet ezt az igényt... én segíteni szeretnék neked :)
 34/95 A kérdező kommentje:
Kedves előző: ha mondasz vmi technikát a csillapításra, akkor én szíves-örömest megfogadom. Már én is szeretném, ha kicsit alább hagyna az étvágyam. Anyagilag sem jönne rosszul. Vehetnék például a barátnőmnek szép ruhákat abból a pénzből, ami a prostikra megy el.
2011. aug. 16. 23:04
 35/95 anonim ***** válasza:
Keress még pár nőt, és legyen 4 feleséged. Egyes kultúráknál bevállt. Meg azt hogy rajta kívűl csak 3man vagytok gondolom jobban veszi, mint ha folyton mással kefélsz.
2011. aug. 16. 23:04
 36/95 A kérdező kommentje:
De a prostikat is váltogatom, szóval épp az hoz lázba az egészben, h. minden héten új bőrt kúrhatok... Ha egy prostinál le kéne ragadnom, akkor már nem érdekelne az egész...
2011. aug. 16. 23:06
 37/95 A kérdező kommentje:
Imádom azt a fílinget, amikor belépek a prostihoz, köszönök, és utána egyből letépem a ruháit, belököm az ágyban és doggy-ban iszonyatosan megdugom, ő meg sikong alattam combfixben és magassarkúban szilikoncicikkel... Na ezt a barátnőm nem tudja megadni, aki egy értelmes, törékeny, kifinomult, tündéri csajszi... Sajnos...
2011. aug. 16. 23:08
 38/95 anonim ***** válasza:

Hát mondok neked néhány tippet:

1. Már írtad, hogy a masztizás neked nem jön be, de sztem mindenképpen csillapítja a vágyadat. először is azt vesd be, hátha mégis használ.

2. ha mégsem használ, akkor ajánlom neked, hogy járj el gyúrni vagy sportolni. (az edződ mindenképp pasi legyen!) a teniszt pl kipróbálhatnád, az nagyon megmozgat. Ez azért jó, mert lefáraszt. Fáradtan meg nem annyira jó a szex.

Többet nem tudok, de hidd el gondolkozom rajta :)

2011. aug. 16. 23:10
 39/95 A kérdező kommentje:
Meg imádom pl. a kebelszexet, az arcraélvezét, az elfenekelést, a 69-es pózt, a vulgáris szavakat szex közben, a közös zuhit, a 3 in 1 felállást (2 lány meg én) Szóval ezeket ugyancsak nem tudja megadni a barátnőm...
2011. aug. 16. 23:11
 40/95 anonim ***** válasza:
ezek közül, amiket írtál, biztos kipróbálhatnál néhányat a csajoddal is. És ha szerelmesen szexelsz, az sokkal jobb érzés.
2011. aug. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!