Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas, átlagos a külsőd.
Amúgy minek az az öv vagy mi a pocakod alá? Nagyon idétlenül néz ki.
(elöszőr is,nem olvastam végig mindenki kommentjét,tehát lehet elhangzott már hasonló vélemény)
Őszintén szólva,nehezen tudom elképzelni hogy nem vagy tisztába azzal hogy nézel ki. Látszik a mosolyodba,a beállásodba,öltözködésebe hogy nem egy önbizalomhiánnyal küszködő lány vagy.(hiszen akkor nem így pózolnál,nem lennél így kikenve és nem is ilyen ruhát hordanál)
Ha ebből indulok ki,akkor csak azért tölötted fel a képet hogy sokan áradozzanak rólad még névtelenül is.Úgy mond ringyóskodsz:) Ugyanis nincs benned tartás,kirakod magad ,szedjenek szét mint egy darab húst. Sajnos az ilyen lányok miatt van annyi olyan férfi aki nem értékeli a nőket...és hogy őszinte legyek én se értékelném a helyükbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!