Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 19 éves srác vok 177cm magas fekete hajú és barna szemű, és eddig nem volt barátnőm pedig nem nézek ki rosszul, jól öltözök, ilyen korban ez ciki?
...arra rájöttem , hogy pénz kell miden rib*anc nak anélkül nem mész semmire ha nincsen sok , és ha van egy velegy egy kategóriába sorolható srác és 10000 rel több van a pénz zsebében akkor a másikat választja...
ezt egy olyan lány mondta akiről nem is gondoltam volna , hogy ilyet mond
nekem sem volt még barátnőm 23 évemet töltöm 1-2 hónap mulva.....
Egy novel kell tudni banni, meg kell szerezni.
A noknek csak a magabiztos pasi kell,minden nyamnyila szarral nem alnak ossze. Csak legy magabiztos, s a belsodbe szeressenek bele, meg egy ronda fiu is tud szerezni szep csajt.Amugy eleg ciki, jobb ha nem tudjak rollad. Jarj el szorakozni, mert igy v ronda baratnod lesz,v szerencsesen kifogsz 1 szepet, de ketlem.
17f
UI: ilyen korba inkabb csak alkalmi kapcsolatra vadjal, mind baratnore. Persze okosan vedekezz, s mindig a legjobb nore hajts. Ha nem is jon ossze, bar latja a tobbi csaj, h probalkozol, s nalluk mar nagyobb a siker.
Elegge tapasztalatbol beszelek. Remelem segitettem.
nekem csak tegnap óta van ilyen hozzá állásom , mer egy csaj bevalotta, hogy neki a penz fontos mert legyen akarmileyn jo pasi de ha nincsen penze akkornem jo mert nem leeht kzos jovot epiteni ezert az biztos nem valssztja ......
na ezek utan mire gondoljak _
?
ha majd a jovoben osszeszedek valamenyi penzt akkor lessz baranom honann tudjam , hogy enm csak a penzemert kellek neki ?
ha meg tudnam hogy valakinek csak a penzemert kellek azt hiszem palacsintava taposnam .... es elindulnek kiirtani az gesz VILAGOT ............
ELEGEM VAN AZ EGESZ KURsVA ELETBOL.................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!