Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik jön be nektek jobban: szőke hajú, kék szemű srác, vagy fekete hajú, barna szemű?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 18:03
1/26 anonim válasza:
fekete hajú, barna szemű
egyértelműen :)
3/26 anonim válasza:
Fekete haj,barna szem.:)
Te melyik vagy ?:)
5/26 A kérdező kommentje:
megdícsérlek benneteket. eddig jók a válaszok. én az utóbbi vagyok ;D
2010. dec. 11. 18:10
6/26 bebycica válasza:
nekem a barátom fekete és barna szem de nem ez számít :)
8/26 anonim válasza:
17 éves vagy ?: D Hová valósi? ( pont egyik ismerősöm ugrott be rólad..:) )
9/26 anonim válasza:
fekete haj, barna szem, de láttam már helyes szőke hajú, kék szemű fiút is, de nem őket nézem meg elsősorban
10/26 anonim válasza:
Hát akkor az én válaszom nem fog tetszeni.Szőke,kék szem.Mindig is a szőkék jöttek be,a szemszín annyira nem érdekes.Lehet,hogy azért mert én barna hajú,barna szemű vagyok.De nekem is tetszett már barna hajú srác.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!