Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak-e itt barna, illetve fekete hajú és emellett barna szemű vékony lányok?
Egyszerűen imádom a barna szemű, sötétebb hajú vékony lányokat, főleg ha még édes mosollyal és szép arcocskával is rendelkeznek.
Felmérem, hogy vannak-e ezen az oldalon a fentieknek megfelelő lányok és hányan, úgyhogy kérlek írjatok csajok!
21/F
barna szemem van és fekete hajam.
de egy partravetettbálna vagyok.
Én barna hajú, barna szemű vagyok, és eléggé vékony is.:)
De túl fiatal vagyok hozzád. 16/L
Az a baj kedves kérdező, hogy túlságosan is materialista vagy. Le kell még húznod pár életet ezen a földön, hogy ráébredj, ezek a külső tulajdonságok csak felszínesek. Jobb esetben ez a felismerés megtörténhet pár év múlva is, sok-sok csalódás után. Az igazi értékeket nem biztos, hogy egy ilyen külsejű hölgyben fogod megtalálni. Persze, minden megtörténhet, még annak az ellenkezője is. Nem sértegetni akartalak, csak elmondtam a véleményem. Ettől függetlenül drukkolok neked, hogy találj egy ilyen lányt, és értékeket is láss benne!
29/F
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:59
Köszönöm szépen!
A válasz megírásának időpontja: ma 18:50
Ugyan már! :D Mi vagyok én, vénember?! :D
Szerintem a kor nem lehet akadály egy kapcsolatban. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor nehogy már pár év választja szét őket!
Egyébként is fiatalos vagyok még így is, 15-16-nak szoktak gondolni első látásra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!