Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/79 anonim válasza:
Ez de bunkó volt...
Vicces, de akkoris bunkó...
6/79 anonim válasza:
Összkép közepes
Arcod jó
dekaoltásod elégséges
segged elégséges
7/79 anonim válasza:
szép lány lehetne belőled, ha nem erőltetnéd ezt az idióta stílust...
8/79 anonim válasza:
Összkép közepes
Arcod jó
dekoltázsod elégséges
segged elégséges
9/79 A kérdező kommentje:
Milyen stílust??
2011. aug. 1. 11:22
10/79 x) válasza:
De miért érdekel hogy egy csomó kocka (nem akarok senkit leszólni én is az vagyok :D) mit gondol rólad? Tudom hogy hülye sablonszöveg de ha elfogadod magadat mások is el fognak :) Csak a bizonytalan emberek kérdezősködnek ilyen oldalakon a kinézetükről... vagy csak az egódat akarod növelni vele és reméled hogy mindenki azt mondja hogy gyönyörű vagy? A szépség relatív (már ha tudod a kifejezés jelentését) kinek mi tetszik.. nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!