Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?
Én direkt hagytam kiskaput neked, hogy mit reagálsz, és várhatóan beleestél a csapdámba.
Én már leírtam mindent, és mivel azokat te semmivel sem tudod cáfolni, ezért eltereled a szót a tényekről.
Szánalmas vagy kérdező. De előttem már válaszolt valaki, amit helyesnek vélek. Mégpedig arról van szó, hogy egy olyan fiú, aki tényleg ír olyan válaszokat, amelyből kiderül, hogy eddig nem volt szerencséje a lányok terén, hamarabb tud kapcsolatba kerülni hozzá hasonló személyiségű lányokkal. Nekem már sikerült. Mert igen, én is azok közé tartozom, akik -szerinted- "sajnáltatják" magukat, de halkan megsúgnám, hogy ez előnyömre vált. Miért? Mert az utóbbi időben jó néhány olyan lánnyal kommunikálok ezen oldal alapján, akik szintén a "szánalmas" kategóriába tartoznak. És furcsa mód, az önbizalmam azóta lényegesen nagyobb lett.
21/f
22:27
Az én állításomat alátámasztja az írásod, neked viszont nincs mire alapoznod. Amúgy meg nem kíváncsi senki a szexuális hovatartozásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!