Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyks fiúk! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?

Figyelt kérdés
Nem mindenki de jó páran igen.Például valaki kiír egy kérdést és akkor jönnek az ilyen válaszok hogy,"Jajj nekem nincs barátnőm nem is volt soha meg nem is lesz"Közbe erre senki nem kiváncsi?Ezt miért csinálják/csináljátok?Itt sajnáltatjátok magatokat hátha megszán valaki? vagy mi??
2011. júl. 31. 12:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
64%
Tudtam, hogy ebbe fogsz belekötni. Megpróbálod elterelni a szót. Teljesen kiszámítható vagy. Hiába küszködsz, ezt csak te képzeled be magadnak, hogy saját vélemény, már másodszorra is, pedig mint már írtam, elég csak elolvasni az írásaidat, és kiderül, hogy a valóságot írtam. (Vagy csak erőlködik az agyad, de még sincs bemenet?)
2011. aug. 1. 00:40
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha tudtad volna mit írok, akkor olyant reagálsz amibe nem lehet belekötni, de arra képtelen voltál, mivel nincs érved az véleményed hajtogatása mellett, ami arról szól, hogy megcáfol az én, a kérdezőről alkotott állításom.
2011. aug. 1. 01:35
 43/47 anonim ***** válasza:

Én direkt hagytam kiskaput neked, hogy mit reagálsz, és várhatóan beleestél a csapdámba.

Én már leírtam mindent, és mivel azokat te semmivel sem tudod cáfolni, ezért eltereled a szót a tényekről.

2011. aug. 1. 01:42
 44/47 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon ha azt mondom b.zi vagy, az is egy tény, és ez még elég racionális is ahogy elnézem
2011. aug. 1. 22:27
 45/47 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy kérdező. De előttem már válaszolt valaki, amit helyesnek vélek. Mégpedig arról van szó, hogy egy olyan fiú, aki tényleg ír olyan válaszokat, amelyből kiderül, hogy eddig nem volt szerencséje a lányok terén, hamarabb tud kapcsolatba kerülni hozzá hasonló személyiségű lányokkal. Nekem már sikerült. Mert igen, én is azok közé tartozom, akik -szerinted- "sajnáltatják" magukat, de halkan megsúgnám, hogy ez előnyömre vált. Miért? Mert az utóbbi időben jó néhány olyan lánnyal kommunikálok ezen oldal alapján, akik szintén a "szánalmas" kategóriába tartoznak. És furcsa mód, az önbizalmam azóta lényegesen nagyobb lett.

21/f

2011. aug. 1. 23:12
 46/47 anonim ***** válasza:

22:27

Az én állításomat alátámasztja az írásod, neked viszont nincs mire alapoznod. Amúgy meg nem kíváncsi senki a szexuális hovatartozásodra.

2011. aug. 2. 02:15
 47/47 anonim ***** válasza:
Sonata90, ezt eddig tanúsíthatom. Viszont ha nem nézel ki jól, akkor innen se fogsz összejönni senkivel, ezt is tanúsíthatom.
2011. aug. 2. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!