Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?
Figyelt kérdés
Nem mindenki de jó páran igen.Például valaki kiír egy kérdést és akkor jönnek az ilyen válaszok hogy,"Jajj nekem nincs barátnőm nem is volt soha meg nem is lesz"Közbe erre senki nem kiváncsi?Ezt miért csinálják/csináljátok?Itt sajnáltatjátok magatokat hátha megszán valaki? vagy mi??2011. júl. 31. 12:20
1/47 A kérdező kommentje:
akinek nem inge nem veszi magára...csak mondom
2011. júl. 31. 12:21
2/47 anonim válasza:
A csajok között is van ilyen, bőven..15/L
3/47 A kérdező kommentje:
jó de mért??:D
2011. júl. 31. 12:25
4/47 anonim válasza:
Csak röhögni járok ide :D Barátnőre egy jó darabig nem lesz időm ezért nem is vágok bele mert szeptembertől fele nap suli 1/4 nap edzés 1/4 nap tanulás és ha esetleg marad valami akkor eszek vagy alszok...
5/47 anonim válasza:
Hát nem tudom mi célból sajnáltatják magukat, de ez lehet csak itt, mert nyíltak lehetnek. Szerintem az még nem gáz, ha valaki őszínte, de ha azzal hódít akkor az nem valami értelmes.
6/47 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ha te is csúnya lennél, és mi fiúk is olyan felszínesek lennénk, mint ti, akkor te mit csinálnál, kedves kérdező.
7/47 A kérdező kommentje:
Hát nem járnék ide sajnáltatni magam.Milyen szánalmas már. Bazk-i a saját életüket csak tudják már irányítani....Csak ő tehet arról ha ilyen helyzetbe van... csak mondom..:D
2011. júl. 31. 12:31
8/47 anonim válasza:
Sztem meg rohadtul nem tehet az ember arról, ha csúnya, 1-2 kivételtől eltekintve.
9/47 anonim válasza:
attól, hogy nektek a felszínes lányok kellenének, és tőlük elutasítást kaptok, még nem minden lány felszínes....utálom az általánosításokat -.-
10/47 anonim válasza:
Akkor miért nem látni soha ronda fiút bnővel? Olyan igazán rondára gondolok, aki biztos h senkinek se tetszik külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!