Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyks fiúk! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?

Figyelt kérdés
Nem mindenki de jó páran igen.Például valaki kiír egy kérdést és akkor jönnek az ilyen válaszok hogy,"Jajj nekem nincs barátnőm nem is volt soha meg nem is lesz"Közbe erre senki nem kiváncsi?Ezt miért csinálják/csináljátok?Itt sajnáltatjátok magatokat hátha megszán valaki? vagy mi??
2011. júl. 31. 12:20
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

14:05 vagyok.

Akkor se értem, ha ti olyan szuper normálisak vagytok miért zavar, hogy más nyavalyog? Mit kell ebből akkora nagy problémát csinálni. Én továbbra se ítélem el, mert nem is ismerem az embereket a helyzetüket meg annál inkább se.

2011. júl. 31. 14:44
 22/47 anonim ***** válasza:
csak az csúnya aki elhiszi magárol. pont! lehet látni gnóm fiukat is bomba csajokkal. pont! aki itt sajnáltatja magát az meg ennyit ér és kész...
2011. júl. 31. 14:50
 23/47 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te is itt "nyavajogsz". Ha lenne annyi eszed, akkor nem írod ki ezt a kérdést, mert elfogadod, hogy vannak ilyen emberek és kész. Az oké, hogy nem vágod mi az az empátia, de azért nem kell azokat oltani, akik tudják mi az. Majd ha megerőszakolnak és nem tudod feldolgozni, akkor szeretném én tudni, hogy mit mondanál vagy várnál el, hogy mondjanak...

2011. júl. 31. 15:36
 24/47 anonim ***** válasza:
14:50 Érdekes, h itt már mindenki látott gnóm fiúkat jó csajokkal, a valóságban én vhogy mégse látok soha, fordítva annál inkább. Biztos direkt bujkálnak előlem az ilyen párok.
2011. júl. 31. 16:27
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te miért vagy ilyen szánalmas?

Mégis ki a f.sznak képzeled magad, hogy itt leugatsz másokat? Te annyira különbnek hiszed magad? Semmivel sem vagy jobb. Ha pedig lenne barátod/barátnőd, akkor vele lennél és nem itt arcoskodnál.

Hülye idióta.

2011. júl. 31. 18:45
 26/47 A kérdező kommentje:
és te kinek képzeled magad hogy így beolvass??Hm??:D Én nem leugattam csak leírtam amit gondolok:D Ha nem tetszik nem kell elolvasni:D
2011. júl. 31. 18:59
 27/47 anonim ***** válasza:

Kérdező

Egyszerűen csak primitív vagy. Nem tudsz gondolkodni. Van értelme a te kérdésednek? Nincs. Valószínűleg feszült vagy depressziós vagy, és ezzel vezeted le a feszültségedet.

A te hőbörgésedre nem kíváncsi senki, úgyhogy inkább hagyd abba az ugatást kiskutya. Kérdező, te vagy a szánalmasság mintája.

2011. júl. 31. 18:59
 28/47 A kérdező kommentje:
hát ne haragudj te én teljesen nyugodt vagyok.:D Vannak barátaim és pasim is..:P szóval nem kéne ugatni..Gondolom te is a sajnáltatósok körébe tartozol.Nem is kell magyarázkodnod hogy miért vagy ilyen..:D Ezt betudjuk annak hogy hova tartozol.Egyébként h nem tetszik amit leírok akkor belehet kapni.:D
2011. júl. 31. 19:01
 29/47 anonim ***** válasza:
64%

14:18 (razor1592)

"Van 1-2 értelmes kérdés évente, de nagyrészük szánalmas idétlen affektáló kis bzi nyálgépektől származik akik az egész napos fszverés közben nem tudnak mit csinálni és ide jönnek rinyálni. "

Kérdésenként van 1-2 értelmes válasz, de te is csak a statisztikát rontod, mert az alja népből származol. A saját magadból való kiindulás az csak akkor őszinte, ha valóban magadat jellemzed vele, de attól még, hogy te fogyatékos vagy, más nem válik azzá.

"Ebbe a topicba nem is érdemes válaszolni mert röhej amit a sok idióta kiír, sok esetben még 'felnőtt' létükre is."

Hát igen, fölösleges a te válaszod, mert csak lejáratod itt magad az elmebetegségeddel.

"Ilyen szuperintelligens emberek között élünk, hatalmas felüdülés még a gondolat is."

Ahogy mondod. Sajnos te is az Isten állatkertjéből szöktél meg. De legalább beismerted te IQ harcos.

2011. júl. 31. 19:01
 30/47 anonim ***** válasza:

Nekem van barátnőm, annyira nem is vagyok csúnya (legalábbis mások szerint), de ennek ellenére nem értem miért zavar, ha más, kevésbé szerencsések megírják a problémájukat? Nem sajnáltatják magukat, hanem csak valahol kiadják fájdalmukat, és miért ne itt tehetnék meg, ahol a magadfajta beképzelt majmok mellett, azért rendes, megértő válaszokat kapnak.

A többieknek meg azt javaslom szóra se méltassuk ezt a kérdést, mivel az idiótákat úgyis lehetlen meggyőzni, az okosok meg belátják ezt és rájuk hagyják a hülyeségüket.

23/F

2011. júl. 31. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!