Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyks fiúk! Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?

Figyelt kérdés
Nem mindenki de jó páran igen.Például valaki kiír egy kérdést és akkor jönnek az ilyen válaszok hogy,"Jajj nekem nincs barátnőm nem is volt soha meg nem is lesz"Közbe erre senki nem kiváncsi?Ezt miért csinálják/csináljátok?Itt sajnáltatjátok magatokat hátha megszán valaki? vagy mi??
2011. júl. 31. 12:20
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

"hát ne haragudj te én teljesen nyugodt vagyok.:D"

Látom érzékeny pontra tapintottam, ahol nagyon fáj neked az igazság. :)

"Vannak barátaim és pasim is.."

Ha így lenne, akkor nem itt reszketnél egész nap. Szóval ezt is bebuktad.

"Gondolom te is a sajnáltatósok körébe tartozol.Nem is kell magyarázkodnod hogy miért vagy ilyen..:D Ezt betudjuk annak hogy hova tartozol."

Honnan veszed? Médium vagy? Nem hinnén. Na ennyi értelem tudott csak kijöni belőled. (Magyarul semennyi.)

"Egyébként h nem tetszik amit leírok akkor..."

Neked nem tetszik a fájdalmas igazság, amit eléd köpök. :)

"...belehet kapni.:D"

Azért, mert te rendszeresen bekapod? :)

2011. júl. 31. 19:09
 32/47 A kérdező kommentje:
huhh ezt aztán megfogalmaztad.:D Fáj az igazság mi? Nem is okollak érte....:D Számítottam ilyen válaszokra is.Gondolom ti vagytok azok a fiúk akikről szó van.:D Érdekes ilyenkor kinyitjátok a szátokat....És még én vagyok a bunkó?Mer?? Sajnálnom kéne a hozzád hasonlókat.Egy nagy ló*szart.Épp ezért,most mutattátok ki a fogatok fehérjét.:D Csak jöttök ide sajnáltatni magatokat nem hogy tennétek ellene valami,eljárnátok pszichológushoz ha annyira "elbánt veletek az élet" De nem..csak ültök a valagatokon és várjátok hogy megsajnáljanak titeket!!Csak mondom hogy az önsajnáltatással nem fog megváltozni semmi...Tenni is kéne lusta disznók.
2011. júl. 31. 19:11
 33/47 A kérdező kommentje:
Ohh mert te látod hogy miért ülök itt:D Szerintem attól hogy valakinek van barátja attól még lehet szabadideje.De akinek nincsenek barátai az persze azt hiszi hogy egy barát egy egész napot elfoglal.:D Bebuktad.:D Hát cicám inkább maradj csöndbe mert marhaságokat beszélsz.:D De én itt befejeztem,nem pazarlok el az életemből még több percet rátok..:P:D ( tudod nem éri meg ;) )
2011. júl. 31. 19:14
 34/47 A kérdező kommentje:
Még azt azért leírom ha olyan k*rva okos lennél mint amilyennek beakarod magad mutatni tisztába lennél a médium jelentésével...;) na szióóó:D:D
2011. júl. 31. 19:15
 35/47 anonim ***** válasza:

Na látod, semmit nem tudsz írni, csak az én írásomat ismétled, mert te azt hiszed, hogy ami rád igaznak bizonyult és fáj neked, az majd másra is ugyanúgy vonatkozik. Pancser. :)

"Szerintem attól hogy valakinek van barátja attól még lehet szabadideje"

Igen, éppen ezért tart neked egész nap a szabadidőd, mer egy senki vagy. :) Bebuktad.

Hiába, a kiskutya még mindig ugat, de mint tudjuk amelyik kutya ugat, az nem harap. :)

"itt befejeztem,nem pazarlok el az életemből még több percet rátok."

Végül is egyszer csak abba kéne hagynod a sírást. :)

"Még azt azért leírom ha olyan k*rva okos lennél mint amilyennek beakarod magad mutatni tisztába lennél a médium jelentésével"

Te már csak tudod. Nem én képzelem magam médiumnak, hanem te. Én nem foglalkozok olyan marhaságokkal, mint te. :)

A magadfajta nyomorultakon csak röhögni lehet, csak ezért írok neked. Vicces a szánalmas erőlködésed. :)

2011. júl. 31. 19:27
 36/47 anonim ***** válasza:

1.Kérdező, ne haragudj de ezzel a reakcióddal csak még idiótább vagy!

2. Azok is lejáratják magukat, akik ezek után szóra méltatják ezt a buta témát. (én is lejárattam magam most, de legyek én az utolsó :P)

2011. júl. 31. 19:35
 37/47 anonim ***** válasza:

Szerintem én itt g*cijó arc szoktam lenni, de nem is szeretnek a gyk-s fiúk sajna :( :D

Amúgy pont azért csinálják, amiért barátnőjük sincsen, mert életképtelenek, és nincs önbizalmuk.

2011. júl. 31. 22:17
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

19:01

Hiába elemezgeted a mondandóm, teljesen szubjektív és irracionális, ezáltal azt látsz bele és olyan aspektusból szemléled amilyenből akarod ergo kötekedni próbálsz vagy lealacsonyítani magadhoz, és verbálisan felülemelkedni amit benéztél mert gyenge vagy. Maximum a próbálkozásig juthatsz ilyen téren, de sok spenótot meg kell még enned hehe

2011. júl. 31. 22:56
 39/47 anonim ***** válasza:

22:56

Attól még, hogy neked nem tetszik, ezek a nyilvánvaló tények. Ezeket akaratlanul is elárultad magadról, vagyis lebuktál. Én meg csak közlöm veled, hátha észreveszed magad. Ráadásul mivel agyhalott vagy, ezért ahhoz, hogy felfogj valamit, ahhoz le kell süllyednem a szintedre. Bár igaz hiába, te menthetetlen eset vagy. Semmi érvet/cáfolatot nem tudtál írni, ami szintén engem igazol. Végül is fölösleges vitatkozni a tényekkel, mert ez pont nem változtat rajtuk.

2011. júl. 31. 23:37
 40/47 anonim ***** válasza:
Már az elején hibázik az egész ahol azt állítod a saját véleményedről, hogy tény, ezek után meg nincs miről beszélni, már az alapoknál kijön az erőlködésed hülyesége
2011. aug. 1. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!