Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyks fiúk! Miért vagytok ilyen szánalmasak?
"hát ne haragudj te én teljesen nyugodt vagyok.:D"
Látom érzékeny pontra tapintottam, ahol nagyon fáj neked az igazság. :)
"Vannak barátaim és pasim is.."
Ha így lenne, akkor nem itt reszketnél egész nap. Szóval ezt is bebuktad.
"Gondolom te is a sajnáltatósok körébe tartozol.Nem is kell magyarázkodnod hogy miért vagy ilyen..:D Ezt betudjuk annak hogy hova tartozol."
Honnan veszed? Médium vagy? Nem hinnén. Na ennyi értelem tudott csak kijöni belőled. (Magyarul semennyi.)
"Egyébként h nem tetszik amit leírok akkor..."
Neked nem tetszik a fájdalmas igazság, amit eléd köpök. :)
"...belehet kapni.:D"
Azért, mert te rendszeresen bekapod? :)
Na látod, semmit nem tudsz írni, csak az én írásomat ismétled, mert te azt hiszed, hogy ami rád igaznak bizonyult és fáj neked, az majd másra is ugyanúgy vonatkozik. Pancser. :)
"Szerintem attól hogy valakinek van barátja attól még lehet szabadideje"
Igen, éppen ezért tart neked egész nap a szabadidőd, mer egy senki vagy. :) Bebuktad.
Hiába, a kiskutya még mindig ugat, de mint tudjuk amelyik kutya ugat, az nem harap. :)
"itt befejeztem,nem pazarlok el az életemből még több percet rátok."
Végül is egyszer csak abba kéne hagynod a sírást. :)
"Még azt azért leírom ha olyan k*rva okos lennél mint amilyennek beakarod magad mutatni tisztába lennél a médium jelentésével"
Te már csak tudod. Nem én képzelem magam médiumnak, hanem te. Én nem foglalkozok olyan marhaságokkal, mint te. :)
A magadfajta nyomorultakon csak röhögni lehet, csak ezért írok neked. Vicces a szánalmas erőlködésed. :)
1.Kérdező, ne haragudj de ezzel a reakcióddal csak még idiótább vagy!
2. Azok is lejáratják magukat, akik ezek után szóra méltatják ezt a buta témát. (én is lejárattam magam most, de legyek én az utolsó :P)
Szerintem én itt g*cijó arc szoktam lenni, de nem is szeretnek a gyk-s fiúk sajna :( :D
Amúgy pont azért csinálják, amiért barátnőjük sincsen, mert életképtelenek, és nincs önbizalmuk.
19:01
Hiába elemezgeted a mondandóm, teljesen szubjektív és irracionális, ezáltal azt látsz bele és olyan aspektusból szemléled amilyenből akarod ergo kötekedni próbálsz vagy lealacsonyítani magadhoz, és verbálisan felülemelkedni amit benéztél mert gyenge vagy. Maximum a próbálkozásig juthatsz ilyen téren, de sok spenótot meg kell még enned hehe
22:56
Attól még, hogy neked nem tetszik, ezek a nyilvánvaló tények. Ezeket akaratlanul is elárultad magadról, vagyis lebuktál. Én meg csak közlöm veled, hátha észreveszed magad. Ráadásul mivel agyhalott vagy, ezért ahhoz, hogy felfogj valamit, ahhoz le kell süllyednem a szintedre. Bár igaz hiába, te menthetetlen eset vagy. Semmi érvet/cáfolatot nem tudtál írni, ami szintén engem igazol. Végül is fölösleges vitatkozni a tényekkel, mert ez pont nem változtat rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!