Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?
Figyelt kérdés
Elég zűrös a csaj, erre mostanság jöttem csak rá. A családja sem 100as. Elég nagy kavarógép a lány. Ha szakítok, akkor nem jön rám az egész család? Eléggé megakar fogni magának a lány. Nem merek szakítani, azok után, amik kiderültek. Gyorsan elakarom tüntetni az életemből. De hogyan, hogy ne legyen baj? Megoldjam, hogy lekopjon magától? Akkor végül is nem én szakítanék és nem lenne (talán) baj belőle. De hogyan? Oltári nagy hülyeség volt részemről egyáltalán összejönni vele:( Köszi annak aki segít! 21/F2009. ápr. 4. 21:50
41/43 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ő és a családja, hogy reagálna,ha szakítanál, de ha nem érzed már jónak ezt a kapcsolatot akkor meg kell tenned.
Viszont nem szabadna általánosítani, mert attól, hogy a tv-ben meg a hírekben esetleg az utcán azokat a romákat látjátok, akik "rossz útra tértek" attól még vannak jó emberek is köztük, akik normális életet élnek. Én félig az vagyok és soha senkivel nem volt ez miatt problémám... :)
42/43 anonim válasza:
höhőő.ciki xD
barátom ezt benézted.
43/43 anonim válasza:
Öld meg mindeggyiket azt mond azt a rendőrőknek hogy aszitted támadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!