Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?
Mennyi beteg ember van itt, te jó ég :SS
Amúgy a kédésedről egyből az a napokban kiírt jutott eszembe, amit egy anyuka írt ki, aki a kisfiát "védelmezte" egy roma lánnyal szemben. Nem véletlenül te vagy az a "kisfiú"? Mert nagyon egybevág a két sztori..
Írtad, hogy nem vetted észre egyből, hogy roma. Akkor valószínű, hogy nincs benne annyira azoknak a romáknak a társaságában, akik késelgetnek, lopnak, stb..
Szóval ilyenkor könnyebb dolgod van. Szimplán szakítasz vele, mintha egy fehér csajjal szakítanál.
Ha ő is ilyen bandázós nagyonroma, akkor ott már problémás a helyzet :S Ha megoldható, akkor én a helyedben elköltöznék jó messzire, úgy hogy nem mondod meg senkinek, hogy hová mész. Ilyenkor anyudat is jó ötlet magaddal vinni...
Bár nekem az az ötlet is tetszett, hogy azt mondod neki, hogy homo vagy és nem tudod most eltartani, mert gyűjtöd a pénzt a műtétre.. Ilyenkor max kirabolnak :DD
De ez most komoly.. szerintem nem rossz ötlet.
Sok szerencsét neked ^^
1. Kiderült, hogy cigány (ekkor már jobban utána jártam)
2. A hely ahol él, az emberek, akik körülveszik:S
3. Össze-vissza hazudozott a múltjával kapcsolatban
4. Kapcsolatunk elején is hazugsággal indított (ami ugye most derült ki, mindent kimagyaráz természetesen)
5. Kiderült mit tett a család az ex baráttal
6. Kiderült nem 100asak a szülei sem
7. Megtudtam, hogy tudja kavarni a szart, teljesen megbízhatatlan
8. Mindent kimagyaráz, azt mondja szeret... Közben ott ver át ahol tud, és folyton jön a családjával, hogy ők mindig megvédik...
Hát nekem van pár ötletem, de nem tudom, mennyire kivitelezhetőek
1. TÉNYLEG kimenni külföldre dolgozni egy kis időre
2. Más városba költözni
3. Beiratkozni egyetemre, és koliba költözni, ha van érettségid. Van jópár hely, ahova nagyon alacsonyak a pontszámok
4. Drasztikusan lecsökkenteni a vele töltött időt, hogy ő hagyjon ott. Teszem azt, ha vannak más városban haverok, akkor napokig velük lógni, mindig kitalálni vmit hogy ne a lánnyal legyél
+ mindezt megfűszerezni azzal, hogy nem vagy kedves vele, visszautasítod a szexet stb. El lehet kergetni, mert előbb utóbb úgyis talál magának valakit, megcsal, aztán otthagy.
"Most tudtam meg a napokban, hogy amikor az ex kidobta, akkor házhoz ment a család lerendezni..."
Az ex milyen indokkal dobta ki? Nem tudod?
Ha elfogadható indokkal akart szakítani és úgy ment a család, akkor gáz van.
Én vagyok, akiért otthagyta a baártom a cigócsajt!
Na szóval, simán otthagyta miattam, nem volt szerelmes, végülis csak szexre kellett neki... De a csaj szerintem érezhetett vmit iránta.
Amikor mondta neki a baártom, hogy vége, van neki más, nem volt balhé... Csak megakarta szivatni a barátomat, ijesztgette, hogy nem jön meg a menstuációja meg ilyenek:S..
DE vak lárma volt szerencsére! :)
Ez a cigócsaj nem volt lehet annyira balhés. Pedig szakítás után 2 héttel összeis futottunk véletlenül Pesten.. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!