Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?

Figyelt kérdés
Elég zűrös a csaj, erre mostanság jöttem csak rá. A családja sem 100as. Elég nagy kavarógép a lány. Ha szakítok, akkor nem jön rám az egész család? Eléggé megakar fogni magának a lány. Nem merek szakítani, azok után, amik kiderültek. Gyorsan elakarom tüntetni az életemből. De hogyan, hogy ne legyen baj? Megoldjam, hogy lekopjon magától? Akkor végül is nem én szakítanék és nem lenne (talán) baj belőle. De hogyan? Oltári nagy hülyeség volt részemről egyáltalán összejönni vele:( Köszi annak aki segít! 21/F
2009. ápr. 4. 21:50
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Cigós lányka! A te barátod simán otthagyta a lányt miattad? Nem volt szerelmes? És a lány egyáltalán nem balhézott?
2009. ápr. 4. 23:19
 32/43 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi beteg ember van itt, te jó ég :SS

Amúgy a kédésedről egyből az a napokban kiírt jutott eszembe, amit egy anyuka írt ki, aki a kisfiát "védelmezte" egy roma lánnyal szemben. Nem véletlenül te vagy az a "kisfiú"? Mert nagyon egybevág a két sztori..

Írtad, hogy nem vetted észre egyből, hogy roma. Akkor valószínű, hogy nincs benne annyira azoknak a romáknak a társaságában, akik késelgetnek, lopnak, stb..

Szóval ilyenkor könnyebb dolgod van. Szimplán szakítasz vele, mintha egy fehér csajjal szakítanál.

Ha ő is ilyen bandázós nagyonroma, akkor ott már problémás a helyzet :S Ha megoldható, akkor én a helyedben elköltöznék jó messzire, úgy hogy nem mondod meg senkinek, hogy hová mész. Ilyenkor anyudat is jó ötlet magaddal vinni...

Bár nekem az az ötlet is tetszett, hogy azt mondod neki, hogy homo vagy és nem tudod most eltartani, mert gyűjtöd a pénzt a műtétre.. Ilyenkor max kirabolnak :DD

De ez most komoly.. szerintem nem rossz ötlet.

Sok szerencsét neked ^^

2009. ápr. 4. 23:56
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Szabadna tudni, mik derültek ki, mi is az oka, ami miatt szabadulni akarsz tőle?
2009. ápr. 5. 00:20
 34/43 A kérdező kommentje:

1. Kiderült, hogy cigány (ekkor már jobban utána jártam)

2. A hely ahol él, az emberek, akik körülveszik:S

3. Össze-vissza hazudozott a múltjával kapcsolatban

4. Kapcsolatunk elején is hazugsággal indított (ami ugye most derült ki, mindent kimagyaráz természetesen)

5. Kiderült mit tett a család az ex baráttal

6. Kiderült nem 100asak a szülei sem

7. Megtudtam, hogy tudja kavarni a szart, teljesen megbízhatatlan

8. Mindent kimagyaráz, azt mondja szeret... Közben ott ver át ahol tud, és folyton jön a családjával, hogy ők mindig megvédik...

2009. ápr. 5. 00:30
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg jó nagy xarban vagy...Esetleg ha a hazudozása indokával szakítanál? És mondjuk azt mondanád, rendőrök figyelik a házadat mert félsz, hogy téged is meglincselnek? Kérj meg pár barátot, hogy kocsiból figyeljék a házatokat. Ha esetleg tényleg meg akarna győződni róla. Elvileg vannak civilben is...A lényeg, hogy csak jól megtermett haverokkal járj az utcán.
2009. ápr. 5. 00:35
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
"sztem próbáld meg azt a szöveget, hogy te nem vagy kész erre a kapcsolatra és ezzel nem akarod őt kihasználni, meg stb, talán később megpróbáljátok (persze nem lesz később :D)" Ezzek kezd, ha nem, emelj fegyvert.
2009. ápr. 5. 08:32
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem van pár ötletem, de nem tudom, mennyire kivitelezhetőek

1. TÉNYLEG kimenni külföldre dolgozni egy kis időre

2. Más városba költözni

3. Beiratkozni egyetemre, és koliba költözni, ha van érettségid. Van jópár hely, ahova nagyon alacsonyak a pontszámok

4. Drasztikusan lecsökkenteni a vele töltött időt, hogy ő hagyjon ott. Teszem azt, ha vannak más városban haverok, akkor napokig velük lógni, mindig kitalálni vmit hogy ne a lánnyal legyél

+ mindezt megfűszerezni azzal, hogy nem vagy kedves vele, visszautasítod a szexet stb. El lehet kergetni, mert előbb utóbb úgyis talál magának valakit, megcsal, aztán otthagy.

2009. ápr. 5. 09:34
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

"Most tudtam meg a napokban, hogy amikor az ex kidobta, akkor házhoz ment a család lerendezni..."

Az ex milyen indokkal dobta ki? Nem tudod?

Ha elfogadható indokkal akart szakítani és úgy ment a család, akkor gáz van.

2009. ápr. 5. 15:25
 39/43 anonim ***** válasza:

Én vagyok, akiért otthagyta a baártom a cigócsajt!

Na szóval, simán otthagyta miattam, nem volt szerelmes, végülis csak szexre kellett neki... De a csaj szerintem érezhetett vmit iránta.

Amikor mondta neki a baártom, hogy vége, van neki más, nem volt balhé... Csak megakarta szivatni a barátomat, ijesztgette, hogy nem jön meg a menstuációja meg ilyenek:S..

DE vak lárma volt szerencsére! :)

Ez a cigócsaj nem volt lehet annyira balhés. Pedig szakítás után 2 héttel összeis futottunk véletlenül Pesten.. XD

2009. ápr. 5. 18:56
 40/43 A kérdező kommentje:
Az ex szépen megmondta neki, hogy úgy érzi nem működik, erre elverik... Ezek után beszéljem meg szépen a lánnyal?
2009. ápr. 5. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!