Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?

Figyelt kérdés
Elég zűrös a csaj, erre mostanság jöttem csak rá. A családja sem 100as. Elég nagy kavarógép a lány. Ha szakítok, akkor nem jön rám az egész család? Eléggé megakar fogni magának a lány. Nem merek szakítani, azok után, amik kiderültek. Gyorsan elakarom tüntetni az életemből. De hogyan, hogy ne legyen baj? Megoldjam, hogy lekopjon magától? Akkor végül is nem én szakítanék és nem lenne (talán) baj belőle. De hogyan? Oltári nagy hülyeség volt részemről egyáltalán összejönni vele:( Köszi annak aki segít! 21/F
2009. ápr. 4. 21:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Még esetleg az h külföldön kaptam jólfizető állást.?
2009. ápr. 4. 22:17
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Keress 1 cigány fickót, hogy csábítsa el...Hátha megcsal vele és te szakíthatsz...

Mondd, hogy a sulira/munkára/beteg anyukádra kell koncentrálnod.

Még élénken él az emlékezetedben az exed és rájöttél, hogy nem vagy kész erre a kapcsolatra, pihenned/felejtened kell még. Nem akarod őt becsapni, ezért inkább szakítasz.

Külföldön tervezel munkát vállalni/ösztöndíjjal külföldön tanulsz tovább.

2009. ápr. 4. 22:19
 13/43 A kérdező kommentje:
Külföldön van állásom, de itthon vagyok? Áhhh addig élek még meg nem tudja:( Anyukám azt mondta segít, ha van jó ötlet. Anyukám kavarjon valamit, amiért nekem kellene szakítanom? De mit??? Segítsetek lécci!!! Még élni akarok:(
2009. ápr. 4. 22:20
 14/43 A kérdező kommentje:
A cigányok mind ismerik egymást. Hol találok egy cigányt, aki a barátnőm számára nem ismerős? Elég kis helyen lakunk ám:( Ha rájön...
2009. ápr. 4. 22:21
 15/43 anonim ***** válasza:
91%

Off: Kedves "fehér" barátaimnak... Azért ilyenkor észre vesszük, miért nem kedveljük (direkt nem roma), cigány "barátainkat" országunkon belül...

On: Esetleg ne törődj vele annyit, öld meg a "kapcsolatot"...

2009. ápr. 4. 22:24
 16/43 A kérdező kommentje:
Leszarja, hogy szar a kapcsolatunk... Az egyetlen célja, hogy eltartsam és legyen valaki én általam:(
2009. ápr. 4. 22:26
 17/43 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon kitartottam a lány mellett anyukámmal szemben... Most jöttem rá kivel vagyok, így elég feltűnő lenne a lánynak is, ha csak úgy elkezdenék vele "bunkóskodni". Anyukám is rögtön jött azzal, hogy "én megmondtam előre, hogy ez lesz":( Hogyan tudom elérni, hogy magától lelépjen?
2009. ápr. 4. 22:30
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben 1 kapcsolat megölése sok idő.

Mivel lehet a nő is pénzéhes és nem is szerelemből van vele.

a kérdező leírta h mit mondott a nő " nem baj majd kevesebbet találkozunk" ebből is láccik h megér neki bármit ez a kapcsolat csak maradjon vele.

19/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtad, hogy cigány??? Hát nincs szemed??? Nem hallottad a beszédjén? Nem láttad a viselkedésén?

Mondd azt, hogy anyukád ellenzi a kapcsolatot, és amennyiben nem szakítotok az utcára tesz...Te meg nem tudod még magad egyedül fenntartani teljesen...Neked fontos a családi kötelék és szükséged van az édesanyádra...

Amúgy meddig jártatok? Hány éves? Ugye védekeztél???

20/43 A kérdező kommentje:
Pár hónapot jártunk, illetve járunk még. 21 éves vagyok... Ha anyukám miatt hagyom ott, akkor anyukámat fogják elintézni, ezt nagyon nem akarnám. Védekeztünk igen (szerencsére). Hát a lány még fiatalka és nem nagyon látszott rajta, hogy cigány ( max. apró jelek, amire nem figyeltem).
2009. ápr. 4. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!