Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?

Figyelt kérdés
Elég zűrös a csaj, erre mostanság jöttem csak rá. A családja sem 100as. Elég nagy kavarógép a lány. Ha szakítok, akkor nem jön rám az egész család? Eléggé megakar fogni magának a lány. Nem merek szakítani, azok után, amik kiderültek. Gyorsan elakarom tüntetni az életemből. De hogyan, hogy ne legyen baj? Megoldjam, hogy lekopjon magától? Akkor végül is nem én szakítanék és nem lenne (talán) baj belőle. De hogyan? Oltári nagy hülyeség volt részemről egyáltalán összejönni vele:( Köszi annak aki segít! 21/F
2009. ápr. 4. 21:50
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
42%

Egyetértek abban h oltári nagy hülyeség volt öszejönni egy roma csajjal... Keresd a magyar lányokat!

Te kerested magadnak a bajt, tehát vállald a következményeket,ha a gádzsó családja rád támad. (: Fajáruló...

2009. ápr. 4. 21:54
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól elcseszted...Örülj, ha nem nyírnak majd ki...Most jobb, hogy rettegned kell? Ezek mindent késsel intéznek el...Ne haragítsd magadra jobban, mert átvágják a torkod is. Szal ne csinál olyat (mondjuk megcsalás, incselkedés más lányokkal a szeme láttára...), ami dühöt válthat ki. Ha van benne némi ész is, szerintem szép szóval próbáld meg. Találj ki vmi mesét, vmi megindítót, hogy most miért nem tudsz a kapcsolatra koncentrálni, problémáid vannak, egyedül szeretnél lenni...

Szurkolok, hogy ne te húzd a rövidebbet!

2009. ápr. 4. 21:55
 3/43 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam azzal, hogy most kevés az időm rá... De annyit mondott rá, hogy nem baj, akkor ritkábban találkozunk:( Most mit tegyek?
2009. ápr. 4. 21:57
 4/43 anonim ***** válasza:
96%
sztem próbáld meg azt a szöveget, hogy te nem vagy kész erre a kapcsolatra és ezzel nem akarod őt kihasználni, meg stb, talán később megpróbáljátok (persze nem lesz később :D)
2009. ápr. 4. 22:05
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj nem lessz gond belőle h lakásra mennek pár nagy ágyúval.

Mondd megneki h "szeretném ha vége lenne ennek a kapcsolatnak. nem érzem magam eléggé érettnek 1 tartós kapcsolatra"

utána bizti monjda majd a magáét. ienkor már tudod sztem h mit kell mondani.

írd meg majd h mi lett. és próbálok vmit kitalálni.

2009. ápr. 4. 22:08
 6/43 anonim ***** válasza:
45%

Megdugtad?

Mondd neki azt, hogy beteg lettél, nem áll fel a farkad.

2009. ápr. 4. 22:10
 7/43 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg a napokban, hogy amikor az ex kidobta, akkor házhoz ment a család lerendezni... Ezek után szakítani?:O Hogyan koptassam le? Valami olyan kellene, amitől magától lelép... Előre is köszi!
2009. ápr. 4. 22:13
 8/43 anonim ***** válasza:
92%
Ha volt szex is, még nagyobb bajban vagy. Remélem védekeztél! Mert ezek nem védekeznek sosem, csak szaporodnak...És ha nem húztál gumit és teherbe esett, már áshatod is a saját sírod...
2009. ápr. 4. 22:14
 9/43 anonim ***** válasza:
94%
lol.. akk ezért fog kapni akkorát h belehal. iet nehogy mondjon neki h beteg lett a szex miatt.
2009. ápr. 4. 22:14
 10/43 A kérdező kommentje:
Igen volt szex, mert az elején nem tudtam, hogy cigány... Tudja, hogy egészséges vagyok, így olyan hülye szöveggel nem is próbálkozhatok, hogy beteg vagyok... Van valami jó ötlet? Anyukámat is bevontam, segít bármiben, csak ő sem tudja mit tegyek/tegyünk.
2009. ápr. 4. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!