Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel (roma), hogy ne legyen baj belőle?

Figyelt kérdés
Elég zűrös a csaj, erre mostanság jöttem csak rá. A családja sem 100as. Elég nagy kavarógép a lány. Ha szakítok, akkor nem jön rám az egész család? Eléggé megakar fogni magának a lány. Nem merek szakítani, azok után, amik kiderültek. Gyorsan elakarom tüntetni az életemből. De hogyan, hogy ne legyen baj? Megoldjam, hogy lekopjon magától? Akkor végül is nem én szakítanék és nem lenne (talán) baj belőle. De hogyan? Oltári nagy hülyeség volt részemről egyáltalán összejönni vele:( Köszi annak aki segít! 21/F
2009. ápr. 4. 21:50
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Olyan aranyos lánynak tűnt (segítőkésznek). Nagyon csalódtam. Nem fekete a bőrszíne, csak ilyen barnás, azt hittem ez alapszín:(
2009. ápr. 4. 22:36
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az a fiatal????????????????????

Basszus...ugye nem 14-15? Mert akkor véged lesz, bármit is találsz ki!

2009. ápr. 4. 22:37
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénzéhes és csak az kell neki h eltartsa vki akkor kezdj el neki panaszkodni h rosszul mennek nálatok a dolgok, csökkent a szüleid fizetése vagy ha neked van munkád akkor mondd azt h neked kevesebb a fizetésed vagy leépítés van és lehet h téged tesznek ki. Ha még tanulsz, panaszkodj neki h alig tudod fizetni a tandíjat stb...
 24/43 A kérdező kommentje:
18 éves már van szerencsére...
 25/43 A kérdező kommentje:
Ezzel az alig van pénzünk sztorival is próbálkoztam. De nem érdekelte, jött továbbra is kajálni hozzánk meg minden. Bár szüleim jól keresnek, így nem volt hihető:( Még nem talál valami gazdag gyereket, addig nem kopok le.
2009. ápr. 4. 22:39
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy homoszekszuális vagy.
2009. ápr. 4. 22:42
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy se jön be a "nincs pénzünk" sztori hogy amikor megy hozzátok, mondjuk szemmel láthatóan látszik h "csórósodtatok"? Pl anyud mondja h most nem vettem ezt-meg-azt mert olyan drága...stb
2009. ápr. 4. 22:45
 28/43 anonim ***** válasza:
45%
Egy ladányi kancigány véreres farka fog gondot okozni a fenekednek erre készülj fel.Gondolhattál volna erre előbb is.
2009. ápr. 4. 22:45
 29/43 anonim ***** válasza:
67%
Mond neki hogy egy kapcsolat a fair playen alapul, és úgy érzed kihasznál, és te nem fogod őt eltartani.
2009. ápr. 4. 22:47
 30/43 anonim ***** válasza:
65%

Óóó ezt sosem fogom felfogni miért kell összejönni egy retkes cigóval... Barátom miattam dobta ki a cigó ribancát, akit csak dugni volt jó... Ő szerencsére nem csapta ki a balhét. XD

Nos, szerintem elég jó koptató, ha igénytelenül viselkedsz. ha veled van XD Pl. elég kapcsolatgyilkos lenne számomra, ha nem fürödnél le este, másnap meg minden áron megakarnál szopatni. XDXD Bár a cigófajnál nem tudom ez mennyire hátráltató... XD

Mivel a cigócsajok általában ribancok, szeretik, ha jól megdugják őket, megoldás lehet, ha ezentúl rosszul teljesítenél, úgy hogy ő lehetőleg semmi jót ne érezzen közben.

Ezentúl ne vegyél neki semmit, minden jó kaját tegyél el, ha nálatok vagytok! :D:D

Legyél flegma vele.

Lehet nem azonnal, de szerintem szép lassan leszáll rólad, ha úgy érzi semmi haszon nincs belőled már... XD

Jajj remélem megtudsz szabadulni tőle... legközelebb okosabban válassz!

2009. ápr. 4. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!