Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelt kérdés

Van két srác (mindkettő 16 éves), mindekettőnél ugyanannyi az esélyem, mindkettő nagyon tetszik. Mindkettőbe belevagyok zúgva.

Azt szeretném kérdezni, hogy ti melyiket látjátok előnyösebbnek, ti melyiket választanátok!?

1.: Abban a faluban lakik, ahol én, és egy busszal járunk suliba (de nem ugyanabba a suliba). Kicsit udvariatlan, bunkó, csúnyán beszél, köpköd, az a rosszfiús menőcsávó fajta... és nagyon helyes, és jófej is.

2.: Ugyanabba a suliba járunk, ő 20km-re lakik tőlem. Ő is helyes, de nem annyira, mint az első. Bár bnőim azt mondják, h csúnya. Jófej, évfolyamtársam. És rendes.

2009. ápr. 4. 13:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Halli, senki sem kérte, hogy válaszoljatok.

Kiváncsi voltam, mennyien mondják ezt, és mennyien azt... és nem tudom, most ez hogy jön, hogy "ezek után mit vársz?", mert nem mondtam, hogy válaszoljatok még sokan...:D:D és akkor most mondom, hogy NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT!:D

Én már az elején tudtam, melyiket fogom választani, csak megerősítést kértem, hogy jól választok.:)

SZóval köszönöm mindenkinek, aki segített.:D És mégegyszer mondom: NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT!:DDD

2009. ápr. 5. 10:17
 22/22 A kérdező kommentje:

"De persze ha összejön a másodikkal, akkor vele jövök össze." -ezt írtam. Akkor nem tudom, miért gondolod, hogy várom még a válaszokat...:-)

De tényleg köszi mindenkinek az elsővel való negatívumokat...:) Így tudom, hogy nem vesztettem semmit, és talán nem is fog érdekelni ezek után.

2009. ápr. 5. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!