Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menőcsávó, vagy a jófiú?
Van két srác (mindkettő 16 éves), mindekettőnél ugyanannyi az esélyem, mindkettő nagyon tetszik. Mindkettőbe belevagyok zúgva.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti melyiket látjátok előnyösebbnek, ti melyiket választanátok!?
1.: Abban a faluban lakik, ahol én, és egy busszal járunk suliba (de nem ugyanabba a suliba). Kicsit udvariatlan, bunkó, csúnyán beszél, köpköd, az a rosszfiús menőcsávó fajta... és nagyon helyes, és jófej is.
2.: Ugyanabba a suliba járunk, ő 20km-re lakik tőlem. Ő is helyes, de nem annyira, mint az első. Bár bnőim azt mondják, h csúnya. Jófej, évfolyamtársam. És rendes.
hát nekem a tapló paraszt nem jönne be... gondold el: mekkorákat égnél ha az ő barátnője lennél... mondjuk...mentek az utcán és csulázik egyet... tapasztalat: nagyon kellemetlen.
Inkább egyik se. az első egy tapló, a másik nem elég izgalmas, hogy fenntartsa az érdeklődésed hosszú távon.
gyanítom hogy nagyon fiatal vagy még, valószínűleg 16 alatt...
L/19
Itt igazán senki sem ismeri őket , de ha választani kellene én azt mondom hogy a 2. a helyes ! Ne a bnőid döntsék el hogy helyes e vagy sem....neked kell tudnod !
Egyébként nem a bunkóság miatt mondom hogy ne az első "jelöltet" válaszd hanem mert a túlzott közelség is lehet néha hátrány !
Sok sikert és remélem helyesen döntesz majd ! :)
Ne hülyéskedj már kislány, te képes lennél egy köpködő vadparaszttal járni? ja, hogy még udvariatlan és bunkó is...
én még ismeretlenek helyett is szégyellem magam sokszor az utcán, amikor köpködnek. ezt a tahót, Jézus...
te se lehetsz semmi, ha egy ilyenre támad gusztusod.
de ha maradt még egy csöpp eszed, a normális fiút választod.
Fiatal lehetsz. Barátnőim szerint csúnya...
Én is rengeteget voltam elfoglalva gimiben azzal, hogy "szerinted helyes?" 3ből 2en azt mondták nem, már ejtve volt a pasi. most lassan 22 évesen van egy lassan 1 éves kapcsolatom, és egyik nap gondoltam bele, hogy nem érdekelt vele kapcsolatban senkinek a véleménye. Nekem tetszik, beleszerettem, megbízható, kedves, mindent megtesz értem. És soha nem kérdeztem meg egy barátnőmet sem, hogy szerintetek milyen..
Mert nem befolyásolt volna.
Téged se befolyásoljon, hogy mit mondanak a többiek, sőt lehet hogy irigység, féltékenység is van benne. Legyél okos.
on. :második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!