Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelt kérdés

Van két srác (mindkettő 16 éves), mindekettőnél ugyanannyi az esélyem, mindkettő nagyon tetszik. Mindkettőbe belevagyok zúgva.

Azt szeretném kérdezni, hogy ti melyiket látjátok előnyösebbnek, ti melyiket választanátok!?

1.: Abban a faluban lakik, ahol én, és egy busszal járunk suliba (de nem ugyanabba a suliba). Kicsit udvariatlan, bunkó, csúnyán beszél, köpköd, az a rosszfiús menőcsávó fajta... és nagyon helyes, és jófej is.

2.: Ugyanabba a suliba járunk, ő 20km-re lakik tőlem. Ő is helyes, de nem annyira, mint az első. Bár bnőim azt mondják, h csúnya. Jófej, évfolyamtársam. És rendes.

2009. ápr. 4. 13:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Inkább démon.
2009. ápr. 4. 13:03
 2/22 anonim ***** válasza:
92%

hát nekem a tapló paraszt nem jönne be... gondold el: mekkorákat égnél ha az ő barátnője lennél... mondjuk...mentek az utcán és csulázik egyet... tapasztalat: nagyon kellemetlen.

Inkább egyik se. az első egy tapló, a másik nem elég izgalmas, hogy fenntartsa az érdeklődésed hosszú távon.

gyanítom hogy nagyon fiatal vagy még, valószínűleg 16 alatt...

L/19

2009. ápr. 4. 13:09
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Itt igazán senki sem ismeri őket , de ha választani kellene én azt mondom hogy a 2. a helyes ! Ne a bnőid döntsék el hogy helyes e vagy sem....neked kell tudnod !

Egyébként nem a bunkóság miatt mondom hogy ne az első "jelöltet" válaszd hanem mert a túlzott közelség is lehet néha hátrány !

Sok sikert és remélem helyesen döntesz majd ! :)

2009. ápr. 4. 13:11
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kicsi ellentmondás van itt: a jófej szerintem nem összeegyeztethető azzal, hogy bunkó, csúnyán beszél, köpköd. Habár én fiú vagyok, nem látom át a női gondolkodásmódot, ezért nem is értem mi tetszhet az elsőben. A másodikról azt mondják a barátnőid, hogy csúnya? Na és? Neked tetszik, az a lényeg nem? 20 km pedig nem távolság. Elhiheted,az első ha tényleg ilyen, csak az elején lesz viszonylag normális, majd ugyanolyan bunkó lesz veled is. Viszont abban biztos lehetsz, hogy az udvarást átlépve hamar meg akar majd b@szni, szóval ha erre játszasz, akkor első, minden más esetben a második.
2009. ápr. 4. 13:11
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
A jó fej mióta összeegyeztethető a bunkó, csúnya beszéd, köpköd és rossz fiúval?
2009. ápr. 4. 13:13
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Igen , a jófej és a bunkó valahogy üti egymást !
2009. ápr. 4. 13:15
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
biztos ennek a hülye csajnakl a vagányabb fiú jön be, mert sok akciófilmet nézhetett, és benedvesedet.. de majd jól megbasz hátulról, meg beleélvez a szádba, meg jól megver, majd irogathatsz ide...
2009. ápr. 4. 13:15
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát figy fiú vagyok , ezt sose értettem mit esznek a lányok azokban aki semmibe veszi őket bunkó tapló paraszt stb mint az első...( leírásod szerint) és általában...
2009. ápr. 4. 13:23
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Ne hülyéskedj már kislány, te képes lennél egy köpködő vadparaszttal járni? ja, hogy még udvariatlan és bunkó is...

én még ismeretlenek helyett is szégyellem magam sokszor az utcán, amikor köpködnek. ezt a tahót, Jézus...

te se lehetsz semmi, ha egy ilyenre támad gusztusod.

de ha maradt még egy csöpp eszed, a normális fiút választod.

2009. ápr. 4. 13:31
 10/22 anonim ***** válasza:
95%

Fiatal lehetsz. Barátnőim szerint csúnya...

Én is rengeteget voltam elfoglalva gimiben azzal, hogy "szerinted helyes?" 3ből 2en azt mondták nem, már ejtve volt a pasi. most lassan 22 évesen van egy lassan 1 éves kapcsolatom, és egyik nap gondoltam bele, hogy nem érdekelt vele kapcsolatban senkinek a véleménye. Nekem tetszik, beleszerettem, megbízható, kedves, mindent megtesz értem. És soha nem kérdeztem meg egy barátnőmet sem, hogy szerintetek milyen..

Mert nem befolyásolt volna.

Téged se befolyásoljon, hogy mit mondanak a többiek, sőt lehet hogy irigység, féltékenység is van benne. Legyél okos.

on. :második

2009. ápr. 4. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!