Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jófiú vagy Bunkó? Melyik jön be?
Hát én meg pont hogy a bunkókat utálom. Nem tudom más lányok mit élveznek benne, ha valaki olyan, de én biztos nem lennék boldog egy bunkó fiúval. Az én barátom pl. udvarias, figyelmes és olyan gyönyörű verseket írt már nekem, hogy mindig meghatódom tőlük, ha elolvasom:). Meg amikor udvarolt, azokkal vett le a lábamról:).
Szerintem egy igazi férfi ne egy bunkó, önelégült macsó legyen. De persze mindenkinek más jön be.
20/L
Én meg már nem tudom milyen vagyok..
Néha vannak bunkó beszólásaim, de amugy meg előre engedem a lányokat szval udvarias vagyok meg vicces is.
De amióta azt mondták hogy bunkó vagyok azóta nem tudok semmit..
Én a kettő egészséges ötvözetét szeretem.
A bunkó parasztoktól pont ugyanúgy falnak megyek, mint a nyálas királyfiktól.
Egy férfi tartsa be az udvariasság alapvető szabályait, de ha kell, legyen határozott. Ne csüngjön folyton a nő szavain, meg ne óvja úgy, mint egy hímestojást. Én szeretek a párommal elég élesen viccelődni, dobálni a magaslabdát, csipkelődni. Néha bizony bunkózik, de azt meg én kezelem le jól. Vagy fordítva, és tudjuk, hol a határ. És persze miben. Mások előtt soha nem alázzuk egymást, meg ilyenek.
Ugyanakkor amikor kell, akkor gyengéd és kedves. Vigyáz rám, de mégsem túlságosan. Olyan barátom is volt négy évig, szegény hatalmas papucs volt, a végére ha meghallottam hogy gügyög nekem már legszívesebben elfutottam volna... Bunkó is volt, aki sokszor szarba sem vett és mégis szeretett, de ő meg kínozta a lelkelm. Most pont jó.
De egyébként ez kb olyan kérdés, hogy "milyen az ideális férfi". Ebből egy komplett lexikont lehetne írni, de tök fölösleges mert valaki vagy megtalálja a tökéletes egyensúlyt, vagy nem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!