Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jófiú vagy Bunkó? Melyik jön be?
Figyelt kérdés
Melyik jön be a Jófiú aki előre enged stb. vagy a Bunkó aki mindig a középpontban van stb.?2010. jan. 7. 15:27
31/36 anonim válasza:
Nekem inkább a sok bankó, a ropogósabb fajtából.
32/36 anonim válasza:
Én a kívülről rosszfiú belülről jófiúkat szeretem::P
33/36 anonim válasza:
Sztem nem jól tetted fel a kérdés, mert inkább úgy kellett volna, h jófiú v. rosszfiú.. én pl imádom a rosszfiúkat, de az nem azt jelenti, h bunkó is szal azért a tiszteletet adja meg!
34/36 anonim válasza:
Egyik sem és mind2. A jófiú uncsi, a bunkó meg nem mutatja ki az érzelmét. Mindenből kell egy srácnak. Ne néze mindig hogy mi a helyes és mi nem. Éljen ahogy csak akkar. Amit akar probáljon ki, de a barátnőjével legyen kedves. Ez a kettö a nyerő.
35/36 anonim válasza:
Ne legyen bunkó, az határozottan taszító, de ne legyen szerencsétlen sem. Legyen rendes, kedves, udvarias (persze, ha ő is ezt kapja cserébe), de legyen határozott, magabiztos is. :)
36/36 anonim válasza:
Nem bírom a romantikát, falra mászok tőle, de tényleg nem ez a két véglet van. Én szeretem az értelmes férfiakat, akik kedvesek, de a romantikusokat nem, ugyanúgy, ahogyan a bunkókat sem. Az, hogy itt most mit takar a jó fiú nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!