Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Jófiú vagy Bunkó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jófiú vagy Bunkó? Melyik jön be?

Figyelt kérdés
Melyik jön be a Jófiú aki előre enged stb. vagy a Bunkó aki mindig a középpontban van stb.?
2010. jan. 7. 15:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%

"Ne bulizzon hétvégén, ne igyon, ne cigizzen, ne szágulfozzon az autóval"... Te hány éves vagy? :S :S

Szerintem egy férfi igenis hogy szeressen bulizni, a józan ész határain belül legyen bevállalós. Ez nem ijesztő, csak izgalmas! Akit a kedves másik válaszoló leírt az nálam bőven a sótlan kategória. Halálra unám magam mellette.

ÉS hozzáteszem, hogy én nem vagyok se drogos, se alkesz, nem cigizem és nincs autóm. A barátom detto. Csak éppen színesebb az életünk.

Te, Kedves Kérdező, meg ne aggódj semmi miatt! Csak legyél önmagad, szerintem az eddigi megnyilvánulásaid alapján nem vagy bunkó. Néha mindenki az, na és? :) NE foglalkozz vele!

Megint 21/L

2010. jan. 7. 15:56
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Jófiu,aki kedves, romantikus, odafigyelő.Bunkókat nem szeretem.
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
jófiú:) 17/L
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
De miért mondták, hogy bunkó vagy? Ha az lennél, akkor pl. ezen nem filóznál..
2010. jan. 7. 15:59
 15/36 anonim ***** válasza:
44%
ne legyen jófiú de ne legyen bunkó se.
2010. jan. 7. 16:00
 16/36 anonim ***** válasza:
40%
Van néhány egész macsó helyes bunkó fiu és vannak akik csunyábbak!De én ennek a kettőnek az ötvözetét szeretem!Legyen helyes sármos!Ne legen csendes de másrészt okos legyen kedves és persze udvarisa hüséges öszinte
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

Emlékszem, hogy amikor a bunkó barátommal voltam én is egy kedves, romantikus (...) odafigyelő pasira vágytam. Aztán megkaptam és nem kellett, unalmas volt mint a csuda... Az első naptól kezdve "kicsim"nek szólított, mikor még nem is jártunk, szivecskékkel volt tele az MSN aláírása, én voltam a telefonján a háttérkép, meg akart ismertetni a családjával. És mindemellé hót gazdag volt, mielőtt bárki megvádolna hogy ez volt a bajom. Menekültem... A mostani barátom meg elég szerény körülmények között él ehhez képest, de hatalmas egyéniség :D

Még mindig 21/L

18/36 anonim ***** válasza:

Érdekes cikk:

[link]

2010. jan. 7. 16:04
 19/36 anonim ***** válasza:
40%
a kettő közt
2010. jan. 7. 16:09
 20/36 anonim ***** válasza:
59%

Én is csaj vagyok és egy bunkóval szóba sem állnék.

Számomra az igazi ffi a romantikus, kedves, hűséges és megbízható. Ilyen egy igazi ffi.

Aki azt írta, hogy a nők a kőbunk* pasikra buknak, az tuti pasi!

2010. jan. 7. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!