Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jófiú vagy Bunkó? Melyik jön be?
Azt mondtam ne bulizza magát halálra. Amúgy 18 éves vagyok. Harmadik komoly második komoly kapcsolaton túl. Érdekes módon azoknak a lányoknak akik buliznak, cigiznek, piálnak, "élnek" még egy pasijuk sem volt ellenben többet sírtak miattuk mint én az összes fájó dolgom miatt. Én érdekes módon még nem sokszor csalódtam. :) Nekem egy részeg ember nem érdekes, hanem ijesztő.
Nekem nem az az izgalmas, élet élése, hogy ezeket csinálom, hanem a hobbimat űzöm, olvasok, imádom a hangos tuctuc zenét meg a bulikat többet is mennék ha nem arról szólna hogyan részegedjen le minnél előbb. Az alkoholban semi jót nem látom. Ha szomjas vagyok akkor iszom egy üdítőt, ha félénk akkor megpróbálok megjavulni, ha pedig gondom van azt máshogy oldom meg. Hazna nincs, a problémákat meg csak eltussolja. Nekem nem ezek jelentik az izgalmat az életben. Inkább megmászom egy hegyet vagy felnevelek egy nehezen kezelhető kutyát. Számomra az élet izgalmas, a kihívások, nem a pia, meg ilyenek. És akinek ez jelenti az izgalmat az elég érdekes lehet, bár tudom manapság már az "én fajtám a ne normális".
Szóval az a pasi,aki rendes,nem iszik,nem dohányzik,és nem csak bulizásból áll az élete,az sótlan.Az a pasi,aki udvarias,romantikus,ad a hagyományokra,és vannak érzései,az nyálas,és papucs.Bezzeg a nagydumás fasz@csávó,az már valaki.Érdekes felfogás,vagy lehet,hogy csak én vagyok túl komoly.nekem ne jönnek be az ilyen falu bikája helyi menő csávók.Nekem nem abból áll az élet,hogy hétvégenként a diszkóban rázom a seggem az éppen aktuális barátommal.Nincs tripperem,és remélem,nem is lesz.Ezek szerint unalmas és sótlan vagyok.Kifordult a világ önmagából.Egyszerűen szánalmassá vált.Az ,,én tudok élni" felfogás nagykövetei mindenkit lenéznek,aki más értékrend szerint él,mint az úgynevezett trendi cicababák.Nekem valahogy nem ez a boldogság.
Na,most fogok a százalékaimon rontani! :-D 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!