Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menőcsávó, vagy a jófiú?

Figyelt kérdés

Van két srác (mindkettő 16 éves), mindekettőnél ugyanannyi az esélyem, mindkettő nagyon tetszik. Mindkettőbe belevagyok zúgva.

Azt szeretném kérdezni, hogy ti melyiket látjátok előnyösebbnek, ti melyiket választanátok!?

1.: Abban a faluban lakik, ahol én, és egy busszal járunk suliba (de nem ugyanabba a suliba). Kicsit udvariatlan, bunkó, csúnyán beszél, köpköd, az a rosszfiús menőcsávó fajta... és nagyon helyes, és jófej is.

2.: Ugyanabba a suliba járunk, ő 20km-re lakik tőlem. Ő is helyes, de nem annyira, mint az első. Bár bnőim azt mondják, h csúnya. Jófej, évfolyamtársam. És rendes.

2009. ápr. 4. 13:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha szerelmes leszel, nem lesz kérdés. Addig meg minek járni? Divatból?
2009. ápr. 4. 14:25
 12/22 A kérdező kommentje:

Huu. Nagyon sok választ kaptam.:D

Tömören: A jófej nálam azt jelenti, hogy el lehet vele hülyülni, lehet röhögni vele, van humora... szóval jó vele egy társaságban lenni, mert megnevettet meg minden. De ettől még lehet bunkó és udvariatlan, szerintem...

Talán csak azért szerettem bele ennyire, mert annyira helyes... de tudom, hogy paraszt, amiért így viselkedik. Mellesleg cigizik, alkoholizál, és talán még a drogot is kipróbálta.:D Na meg az egyik legszarabb középsuliba jár.

Valaki mondta, hogy 16 év alatt lehetek... most töltöttem be pár hete a 16-ot.

Sokan mondtátok, hogy miért baj, ha a bnőim csúnyának tartják?!... én nem mondtam, hogy baj. Valamilyen szinten még örülök is neki... mert ha a többi csaj is így gondolja, akkor nem akarják elcsórni tőlem, és nem irigykednek.:) Persze néha jó lenne, ha mondanák "ejjhaa de szerencséés.milyen jópasija van:O".:D De ez nálam nem fontos.:)

Az első azért érdekel annyira, mert helyes, meg "menőcsávó"... SZóval tele lenne izgalmakkal az életem. Csak az a baj, hogy róla még mindig sorolhatom a rossz tulajdonságokat...:S Lóg a suliból, kicsit perverz, talán csak a szexre megy.

Tehát az első azért tetszik, mert érdekes számomra, és izgalmas.

A második meg csak úgy...

Tudom, hogy a második a helyes döntés, de annyira helyes az első...:D

2009. ápr. 4. 15:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kislany hiaba helyes es jo fej az elso ha bunko, udvariatlan s meghozza kopkod is. Milyen nyereseged lenne ha azt valasztanad, szerintem csak szegyenkezni valod lesz miatta.

De te dontesz, azt valaszd akit te latsz jobbnak a szamodra.

2009. ápr. 4. 17:07
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Kislányom, te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak hülyéskedsz?

(egy 47 éves anyuka)

2009. ápr. 4. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak azt mondom, hogy:

Nem abba leszel szerelmes, akit szépnek látsz. Hanem abba, akibe beleszerettél.

Amúgy én a 2-est választanám, ha lány lennék.

F/17 :-)

2009. ápr. 4. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A 2. at mondanám..némi kis alakítással, de majd azt te megteszed :)
2009. ápr. 4. 17:34
 17/22 A kérdező kommentje:

Így könnyebb mondani, hogy nem ismeritek őket, és nem vagytok a helyemben.:)

Az a baj, hogy az elsőt már nagyon régóta ismerem, és már nagyon belezúgtam... legfőkébb azért, mert álmodtam róla szépeket, és azt hiszem, hogy valójában is ilyen...:S

2009. ápr. 4. 19:30
 18/22 A kérdező kommentje:
De persze ha összejön a másodikkal, akkor vele jövök össze, mert Ő biztos foglalkozna is velem, és szeretne.:)
2009. ápr. 4. 19:31
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

te írtad: 16 évesen iszik, köpköd, tahó, paraszt, udvariatlan, rosszul tanul és lehet hogy csak meg akar b.szni...

nem egyértelmű??????????

2009. ápr. 4. 19:55
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Akkor minek írogatsz még, kis liba?

megmondtuk már, kit válassz. ezek után mit vársz még? hogy majd jön valaki, és meggyőz, hogy az elsőt válaszd? ugyanis te már eldöntötted, hogy őt választod.

2009. ápr. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!